Augusti och sådär ni vet

Det skulle inte ha varit sommar på riktigt om jag inte var lite sjuk också. Så klämmer in några sjukdagar såhär i slutet, hatar att sjukanmäla mig från jobbet men det må vara hänt. Men om minde än en vecka ska jag tillbaka upp till Linkan, och då SKA jag vara frisk. Så det så.

Har tillbringat halva sommaren (okej, vem försöker vi lura, hela!) med att längta tillbaka till Linköping. Hade jag inte fått en helg mitt i till att krama om några av mina fina vänner uppe i Sthlm och sova en natt i min lägenhet (städa korridorsköket står på min att-göra-lista, UUUSCH), så hade jag välan inte överlevt. Har inte lyckats så bra med att mysa med kompisar här hemhemma som jag tänkt, även om jag hunnit krama på de flesta i alla fall en gång. Men hinner kramas lite mer innan jag åker hemåt. Om jag bara blir frisk.


Glada fina vänner på sthlmsfest (:



MEN. Är så sjukt pepp för Nolle-p! Facebook är ett bra ställe att samla nollan och vi har redan fått några stycken. Jublar över varenda en. Hej överpepp. Och innan vårt Nolle-p drar igång hinner hela Oralspex mysa lite extra med varandra i typ två veckor, förfina vår repertoar, festa, sola (hoppashoppas!!) och peppa ännu mer för när logopednollan trillar in i slutet av augusti!

Bjuder på några fina ögonblick från vårt Nolle-P:


Gratis pizza på Kalas är en bra grej har jag hört!


Barrundan med läkarna, den är det vi som håller i nu i år..


..och så Foppatofflorna på på Kalas.


Vill leka meeer!


Tappra logopednollan på Nollymiad. Trea är godkänt!

Vad tusan, nu kör vi eller? KOM IGEEEN! :D

RSS 2.0