Myshelg med den bäste

Åh, lugn och skön helg har det vart. I lördags åkte jag med Johans och hans familj till deras stuga (den ligger typ en halvtimme härifrån!). Så himla sött litet hus var det, jättegammalt och charmigt. Vi bara tog det lugnt, solade, promenerade ner till sjön.. Fast jag måste erkänna, man blir rastlös av att befinna sig mitt ute i ingenstans. Eller ja, jag blev det. Så igår åkte vi och sov här istället. Så idag har jag packat lite, haft sista körövningen innan Venedig.. gah, på onsdag bär det av! Jag hoppas baara att väderprognosen skärper till sig; regn?! Nej tack, sol vill vi ha!

Jag och min bästa Johan <3

Imorgon har vi 11 månader förresten. Det är ett tag. Och jag har nog aldrig varit lyckligare.

/HM



Yey.

Så klarade man sig igenom ännu en vecka. Och nu blir det långhelg. Skönt. Gudars vad jag är trött hela tiden.

Så ska det låta var riktigt bra idag, förresten. Vem visste att sångaren från Let's Dance hade en sån härlig pipa? Bäst ikväll var han. Så ska det minsann låta.

Hua vad jag borde plugga nu. Men ärligt talat; plugga mer nu på en fredag? Jag tror inte att det får bli så. Faktiskt. Min franskalärare kanske ger mig stryk (eller värre - VG!), men vad ska man göra när man tyckte att franskaboken var den tråkigaste man läst i hela sitt liv?

/HM

Update

IFK vann. Johan är glad. All is well.


Tröttis

Nu har jag gått hem tidigare två dagar i rad. Men jag blir så trött, kan inte tänka mer. Vad ska jag då göra i skolan? Fast, samtidigt, jag måste vara där.. åh, när ska man få vila?!

Oh well, helgen blir nog lugn i alla fall. Ut till Johans stuga (i Alingsås!), där ska man väl kunna slappa en hel helg.. för nästa vecka blir det ju Venedig, och då måste man vara taggad. Förresten, så slapp jag ha bara handbagage. Yey, seger för Hanna. Men de stackare som ska klara sig på 10 kilo, dem får man ju ta och hjälpa lite!

Nej, sova nu. Det behövs.

/HM

P.S. IFK kommer nog vinna med 1-0 mot Hammarby idag.. varför vet jag sånt? Övertid, så än är det itne avgjort...

Krångel bara.. hua

Nähä, ingen skola idag för lilla Hanna. Det var ju inte riktigt meningen, men det fick bli vårdcentralen idag. Var där så länge att allt som skulle ha kunnat ta mig i tid till en lektion redan gått. Så ja, idag blev en hemmadag.

Kanske borde man få nytta gjord idag då? Jag är på packhumör.. men jag måste få veta om jag får packa max 10 kilo handbagage bara, eller om jag får både handbagage och vanligt. Det vore trevligt att veta det.  Blir lite lättare att planera då. Hjälp vad lite grejer jag får ha med mig om jag bara får ha 10 kilo! Då måste jag ju bestämma i förväg vad jag ska ha på mig... hua.

/HM

Körhelg

Jisses, nu har jag sjungt tre dagar i rad! Och vet ni vad? Det har faktiskt gått riktigt bra! Åh, vad man börjar tagga till inför körfestivalen i Venedig nu.. nästa onsdag bär det av!

Och sen så har jag hunnit med att mysa massor med min Johan också i helgen. Det finns nog inget som jag hellre skulle göra, om jag fick välja, än att ligga och gosa hela dagarna med min babe. Bäst är han.

Däremot är min hals inte bäst. En körtel har hållt på att svullna till och från ända sen i somras då jag hade körtelfeber.. just nu gör den extra ont och ser lite smått skum ut. Inte okej. Så imorrn blir det jag som ringer vårdcentralen! Tänk om jag går runt med en massa bakterier? Hua...

Oh well, nu blir det bedtime. Trött som bara den är jag. Natti.

/HM

Vaxade ben

Åh, helg! Nu var jag ju visserligen hemma igår, för sjuk för att ta mig samman, men det är ändå något särskilt med fredagseftermiddagar. Faktiskt.

Men ja, trots att jag var sjuk igår så fick jag vaxat benen - eller ja, Emelie gums gjorde det på mig! Tack så mycket (sadist.. nej, skojar bara!). Så nu kan jag gå barbent igen, och slippa skämmas för mina manligt håriga ben. Det är faktiskt inte charmigt. Så det var så värt det att få dem vaxade nu.. hoppas det håller länge!

Helgen bjuder på massor av körsång... imorrn från 11-16 och på söndag blir det gudstjänst. Men gah, vi måste ju öva, det är ju bara en och en halv vecka kvar till VENEDIG! Resfeber!!!!!

/HM

Here we go again..

Urk. Sjuker igen. Eller  ja, hur länge som jag har vart det vet jag la egentligen inte, men imorrn kommer jag inte ens försöka ta mig till skolan. Det är ett smått under att jag klarade idag. Men jag fick gjort engelska nationella, det muntliga, i alla fall. En sak att pricka av från listan.

Baby är här nu, så förhoppningsvis ska jag kunna bli friskare av lite gos. Vad kan väl vara bättre än att somna i en varm famn?

/HM

Ovanligt känsla



Jag tycker att jag har vart jättesöt idag. Lockigt gulligt hår (attans att jag inte tog kort på det imorse, då var det ännu lockigare och studsigare!), ett nytt rött linne som var rätt tajt (gissa vem som försökt dra in magen hela dagen), och mitt enda par snygga jeans. Eller nja, jag har fler, men dessa är de som jag gillar mest.

Det är tur att jag har känt mig lite söt idag, för för övrigt mår jag skit. Min kropp håller på att gå i strejk, och efter att ha slocknat på soffan tidigare dröjde det timmar innan huvudet satt där det skulle igen. Ungefär.

Men franskaboken är utläst i alla fall. Yey. Ska försöka skriva recension nu. Puss.

/HM

Bulligt



Vore den här frisyren söt till skolan? Tihi.

/HM

Tung i huvudet.

Idag har vart en sån där konstig dag. Jag har inte känt för att göra något alls, men tvingade i alla fall ut mig på lite körning och promenad. Men huvudet känns så tungt, jättekonstigt. Och knappt någon nytta har jag gjort heller. Ska plugga lite på engelskaglosorna igen, sen får det fan räcka. Kanske borde jag försöka läsa ut den där himla franskaboken också. Men hur kul är det att läsa en tråkig bok, där man dessutom inte förstår allt? Inte kul alls.

Åh, seeeg.

/HM

Ego.



Nä. Jag tar och stannar uppe en stund och ser på djävulen bär prada. Och så kan man passa på och ta lite egopics också.

Puss.

/HM

Alla kan dikta

Nu har jag precis skrivit en kärleksdikt. Engelskan var så uschligt tråkig, jag ville se på tv, så jag gjorde något som krävde lite mindre koncentration istället. Om jag kommer fram till att dikten var något att ha så kanske jag lägger upp den här. Om det nu är önskvärt att läsa mina dikter. Det är väl inte så säkert.

Eller ja, på bilden nedan står jag ju visserligen och läser några av mina dikter. Fast det var ju en annan sak.



Jag borde gå och lägga mig  snart. Men jag orkar itne riktigt. Kanske ska se lite till på tv. Något bra måste det ju gå. Eller?

/HM

Deghelg

Påsklovet är snart över, och jag kan la knappast påstå att jag har gjort så mycket nytta. Däremot har jag umgåtts massor med babe, och det är en bra grej att göra. Tycker jag. Igår fyllde han 20, så det blev lite släktmiddag och en massa deg hela dagen. Mysigt.

Och solen bara fortsätter lysa och värma, åh vad härligt det är! Synd bara att jag itne kan vara ute så länge, utan att bli en röd liten tomat. Äh, jag får köra på b-u-s istället!

Näe, lite engelska ska jag ta och få in i huvudet nu. Jag är lite smått förvirrad över vad som kommer på provet.. men förhoppningsvis har jag gissat rätt och inte missat hälften som jag ska plugga på...

/HM

Långfredagen

Sitter hos babe och filurar. Vi kom fram till att man bör ha tråkigt på långfredagen, men vi får la se om vi orkar följa det...

Oh, vad jag har varit duktig idag! Körde till Skene och tillbaka, då känner man sig rätt stolt. Plus att ajg fick köpt ett par söta gladiatorsandaler. Det var minsann på tiden!

Näe, nu blev det väldans svårt att skriva här, någon sitter och gungar mig fram och tillbaka. Denna någon är inne på sin sista dag som tonåring... tänk så det kan gå!



/HM

Påskharen kom tidigt i år



I år blev det godis och ett härligt läppglans i påskägget. Åh, leta påskägg måste ju vara den bästa påsktraditionen! Den slutar vi baskemig inte med förrän vi flyttar hemifrån!

Det bästa är att jag hittade mitt ägg först, och dessutom både Johans och Lollos. Maha, jag är bäst.

/HM

Borås.

Snart iväg till Borås för att hämta ut mitt pass.. gaah, det blev fult, men jag får la leva med det! Sen ska jag visa babe runt i stan, se om jag kan hitta lite grejer (typ en bh, en gick sönder!). Det ska nog bli mysigt. Om det bara vill låta bli att regna!

Igår var trevligt. Jag har tagit min revansch på Sejdeln nu (jag fick stanna). Sedan att quizen gick sådär, det var väl inte så förvånande. Musik, fine, jag kan en del.. men inte om just de saker som de frågade om. Attans.

Och nu har jag lite mer intervjuerfarenhet. Sen att jag ändå inte skulle fått jobbet, för att jag inte hade slutat skolan den veckan man skulle börja, det känns rätt skönt. Då berodde det inte på att jag gjorde dåligt ifrån mig. Yey!


Helgsammanfattning

Påsklovet rullar på så smått, men jag kan inte riktigt slappna av! Vad är det här?

Men än så länge har lovet i alla fall varit rätt mysigt. I lördags blev det picknick och gos i slottsskogen (varmt och skönt!), och på kvällen spelades det lite TP. På söndagen gick jag och gosegubs upp lagom till middagen, sedan tog vi en promenad och såg på film. Har ni sett Hot Fuzz? Den är faktiskt lite småäcklig mitt i all humor!

Och Johan skrämde mig så att jag började gråta. Jag hatar zombies. Och spindlar.


Jag jobbar på att rensa garderoben. Så nu har jag förlorat hälften, nej två tredjedelar av mina byxor, skjorts och kjolar. När ska rumpan sluta växa tror ni?!

Imorgon blir det arbetsintervju, och antagligen utgång. Fy tusan vad jag är trött.

/HM


Ursäkta, jag var bara tvungen.



Mitt schema för nästa vecka - TOMT.

PÅSKLOV

Åh, det är underbart. Mer än en vecka framöver behöver jag inte gå till skolan, sitta där och tråka, längta efter att göra annat - jag har loooov! I can do whatever I want to! Wooho! Och vädret är underbart, förhoppningsvis håller det i sig.. åh var underbart.

Men, det är klart.. allt bra kommer med något dåligt. Veckan efter lovet har jag massor. Så det blir plugg på lovet.

Men det tänker jag helst inte på idag. Idag har jag lov. Så det så!


Sooool <3

/HM

Orka Montmartre - ge mig lov!

Bläää. Ge mig lov nu! Imorrnbitti har jag en redovisning - på franska! Sex och en halv jävla minut kommer jag att stå och snacka blaja om Montmartre, ingen kommer att fatta något eller bry sig och jag kommer att uttala allting fel. Eller stamma så mycket att ingen fattar något på grund av det. Eller svälja hälften av stavelserna (tro mig, det händer!). Jag vill inte. Zut alors!

Men sen är det lov. Då är det sol. Det blir bra. Jag är på vårhumör. Åh, ligga i slottskogen och sola, ta en picknick.. hur mysigt låter inte det?! 

F ö l j  m e d  m i g .

/HM

Soool!



Vet ni vad? Jag tror att det kanske är vår på riktigt nu. Solen skvallrar i alla fall om att den är här för att stanna.. härligt!

/HM

RSS 2.0