Lugnt och fint bara

Det är inte klokt, men i det skicket som min samhällsrapport befinner sig i nu så kan den faktiskt bli inlämnad.. aldrig trodde jag att jag skulle kunna säga något sådant! Men ja, den är väl inte den bästa någonsin, analysen är knappt genomarbetad. Blä. Men nu räcker det. Ska göra klart det sista i skolan imorrn, ska ta ett tåg som är inne en timme innan vi börjar.. kan nog bli bra.

Men gah, imorrn ska jag gå i tid till tågjäveln, igår fick jag springa nära 400 meter när jag såg tåget rulla in där borta i fjärran. Ett smått under att jag hann! Sedan när jag skulle hem till babe fick jag också springa till bussen, den var på väg att rulla ut när jag fick syn på den. Inte bra Hanna, inte bra när du är sjuk!

Helgen kommer att bli myyys, hoppas jag, om allt går som planerat. Och jag behöver inte tokplugga heller, det är alltid en fördel.

/HM

nu, baske mig!

Gudars vad jag känner mig nyttig idag. Jajamensan, skippade bion med klassen, för att jag har varit sjuk i en vecka.. nu är jag iofs frisk, men jag ville inte se den ändå så.. ja.

Hela dagen ska ägnas åt att göra klart den där förbaskade samhällen! Två månader, eller hur länge har jag hållt på med den egentligen? Gah! Men imorrn ska den in, baske mig, annars blir det ig... och det känns ju lite sådär.

Första projektet för dagen: Lämna Partille! Jag jobbar på det, bussen går om tjugo minuter så det ska nog gå vägen.

Bah, jag oooorkar inte samhäll!!

/HM

One down, one to go

Det blev så att jag gjorde svenskaprovet idag.. på något sätt lyckades jag släpa mig dit, men jag kände hur huvudet blev tyngre för varje minut och det är något av ett under att jag lyckades formulera hyfsat ihophängande tankar.. oh well, nu har jag det gjort i alla fall! Enda målet kvar för veckan nu är att göra klart samhällen (hur länge har jag haft den nu egentligen?), och bli frisk någon förbaskad gång!

/HM

Julen varar fram till påska

Fortfarande sjuk, dock mindre deppig. Svårt att vara det när man har en liten sötnos som sitter och kramar om en!
"Liten kan du vara själv" muttrar han, haha!

Får se om det blir någon nytta gjord den här veckan.. jag orkar bara inte! Svenskaprov imorrn var det ja.. som sagt, vi får se. Vore ju skönt att ha det gjort.

Näe, vet ni vad? Snaart ska vi ta och fira lite försenad julafton här. Mys!

/HM

Billie the Vision and the Dancers



En av mina favoritlåtar, A man from Argentina, med en av mina favoritartister, Billie the Vision and the Dancers. Om ni inte hört talas om dem än, så är det allt dags nu!

/HM

Ingen gospel, inget liv heller för den delen...

Gah, jag har varit inställd på gospelhelg i flera veckor nu, och så vaknar jag upp i morse helt torr i munnen. Ni vet, så som man blir när näsan är så täppt att man har andats genom munnen hela natten. Så jag går upp, snyter mig fem gånger på en halvtimme, tar tempen.. och funderar på hur mycket värre jag skulle må om jag åkte iväg ändå. Och om halsen, som också har svullnat, kommer hålla för en hel helgs sjungande. Huvudet, ja hela kroppen skriker "NEJ! ÅK INTE!", men jag vill ju så gärna. Men efter att ha fajtat en stund med mitt eget logiska tänkande så insåg jag att det inte fanns en chans att jag skulle överleva dagen. Så jag stannade hemma.

Det var nog bäst så, för nu mår jag ännu sämre. Och så ringer babe, som kanske skulle kommit på konserten ikväll, och jag säger att jag är sjuk.

-Oj, är det mitt fel?
- Jag vet inte, kanske lite.
- Okej, men kan du inte följa med och träffa några kompisar ikväll då?

Fan, tänker jag. Det orkar jag ju inte. Men jag vill ju. Fan. Jag lägger på innan han hör att jag börjat gråta för att jag blir så trött på mig själv... aldrig kan jag ju få vara frisk!

/HM

Fin på utsidan duger bra

Sitter här och snörvlar för glatta livet, och hoppas att rösten ska hålla hela helgen. Ytterst tveksamt, men man kan ju alltid hoppas! Och gud vad skönt det är med helg, äntligen, att jag tog mig igenom den här veckan är ett smått mirakel. Skönt att ha fått gjort naturen, den gick nog okej, och en grej mindre att tänka på blir det ju då. Söndagens projekt blir svenska och samhällskunskap... men som sagt, det blir på söndag.

Kvällen har ägnats åt mig, bortskämning på hög nivå. Smörja in sig i lätt brun-utan-sol, måla naglarna i en härlig röd färg, rulla upp hela håret på papiljotter. Vet ni, det är oftast rätt lätt att se på mig vilket humör jag är på. Ju sämre jag mår (fysiskt eller psykiskt), desto mer fixar jag iordning mig. Ni vet, känner man sig inte vacker på insidan så funkar utsidan nästan lika bra. Eller ja, man kan ju få låtsas i alla fall.




Men gospel hela helgen nu i alla fall. Det blir nog kul, om jag som sagt får behålla rösten. Håll tummarna för mig!

/HM

Teddylove

Vet ni vad? Jag skiter i alla morgondagens prov och läxor. Det får gå som det går. Jag kan lite, det får räcka. Det är inte hela världen.

Istället ska jag ta och tvinga mitt frusna och dötrötta ass i säng. Tom säng, visserligen, men eftersom jag haft fyra månader på mig att vänja mig vid att kunna rulla kors och tvärs över den som jag vill, så kanske det är lika bra att avvänja sig i lugnt tempo. Och de nätter som babe inte är här har jag ju faktiskt Pontus!

Aldrig att jag överger min gosebjörn!

/HM

Gah.

Idag har varit en sån där usel dag, då ingen verkar bry sig och allt bara trasslar. Sen så har jag blivit sjuk också. Och imorrn är naturkunskapsprovet.  Och jag får inte bryta ihop innan måndag, för det hinner jag inte, det går bara inte. Men det kommer att bli svårt.

/HM

Panic! At The Disco



Den här låten är så underbart tragisk. Mina ögon tåras alltid när jag hör den här, särskilt med sångaren i Panic! At The Disco's himmelska röst. Åh, rysningar! Jag har inte hört orginalet, jag brukar inte kolla upp sånt, visste faktiskt inte att det var en cover förrän jag sökte efter låten. Men åh, vad jag älskar den oavsett. Kika särskilt runt 3 minuter, där kommer den finaste melodin i hela låten. Och delar av den bittraste texten.

"See my neighboor beating his wife, because he hates his life"

Hua. Tårar.

/HM

Aosch.

Min ögon gör ont. Jätteont. Det nästan svider att hålla dem uppe. Åh, när ska jag finna tid att vila dem ordentligt? Jag måste läsa en himla massa, och nyss hittade jag typ 15 sidor till som jag måste plugga in till naturkunskapen. Jag har inte ens läst igenom boken än. Provskiten är på fredag. Blää. Och samhällen! Jag kommer aldrig, aldrig bli klar med den, det är hopplöst. Senast måndag ska den in, och jag råvägrar plugga den här helgen. Men det blir kanske svårt med gigantiskt svenskaprov på måndag också.

Kul att höra om mina pluggkatastrofer right?

Sen håller jag på att bli sjuk också. Vet inte om det är älsklingens fel (även om han håller på att hosta ur sig lungorna, stackarn!), men sjuk kommer jag att bli. Efter 80 minuters körlektion idag var energin slut så jag fick skippa träningen idag. Lika bra det kanske.

/HM

Barack Obama!

Såg precis Barack Obama svära presidenteden och hålla sitt tal. Mäktigt! 20 minuter stod han där och talade, utan stödord, och han tappade inte bort sig någon gång. Annat var det när han svor eden, då stakade han sig, stackarn. Men jag skulle också vara lite nervös och spänd om jag skulle bli president i USA, dessutom den första svarta!

Som han sa (ungefär): För 60 år sedan kunde inte min fader alltid bli serverad på ett café och idag står jag här framför er och svär presidenteden.

Mäktigt.

Fast, jag kan ändå inte låta bli att tycka att det nästan hade varit större om presidenten blivit en kvinna. Inte sagt att jag inte tror att Barack Obama inte kommer bli superb, han verkar vara för fred och förbättringar.. men han är fortfarande man. Svart, javisst, men man. 44 presidenter hittills, bara män. Och av dem bara en svart. Rätt dålig statistik för ett så mångkulturellt land tycker jag.

/HM

Lockigt



Varför kan inte mitt hår alltid se ut såhär? Sådär lagom.. förtjusande. Men nu kommer jag bara att sova bort det tills imorrn. Attans..

/HM

minispa!

Nytt år; nya möjligheter, right? Dessutom, nytt år; dags att unna sig att ta hand om sin kropp! Nu när jag dessutom har någon som jag faktiskt vill vara fin inför så är det så mycket lätttare att ta på den där ansiktsmasken, smörja in sig ordentligt, träna lite extra (eller överhuvudtaget!). Jag sitter här nu med en ansiktsmask som luktar himmelskt, och jag känner mig så himla fräsch! Sen att masken dras av så att det ser ut som om man flagar av översta lagret på huden, det är en annan sak. Bara lite extra roligt.

/HM

Lycklig

Ni vet den känslan när man kramar någon och verkligen inte vill släppa taget? Eller när man kommer på sig själv med snoosa in sig i någons nacke? Eller när man bara ligger och håller om någon en hel natt?

Hur tusan har jag klarat mig fyra månader utan det?

/HM

Idag är ingen vanlig dag!

Åh kära hjärtanes, idag är idag! Idag kommer min babe hem, och idag ska jag bara gooosa bort hela kvällen. Har jag tänkt mig i alla fall.

Jag hade planerat den här dagen så sjukt bra. Efter skolan skulle jag sitta kvar och plugga i två timmar, sedan åka in på kören som jag faktiskt MÅSTE gå på, och efter kören åka hem till Johan. Men ja, planer är la till för att förstöras? Fick ett sms om att kören var inställd, och helt plötsligt krånglade saker. Skulle jag åka till flygplatsen nu? Men hur blev det då med plugget? Och då låter jag inte hans familj träffa honomen stund ensamma, borde jag inte det? Fast tänk vad överraskad och glad han skulle bli...

Det slutade med att jag kom på när jag satt mig på tåget hem att jag ändå inte skulle hinna i tid till flygplatsen. Så det får bli att jag åker dit om en liten stund i stället. Snart alltså. Gah, jag blir alldeles nervig. Gah, vad jag längtar!

/HM

Benjamin Button

Dagens planer ändrades totalt, och istället för slapp pluggdag blir det bio - Benjamin Buttons otroliga liv! Den verkar riktigt mysig, och jag föredrar ju helt klart en eftermiddag i goda vänners sällskap framför samhällsrapporten.. när den ska bli klar är ett senare problem!

/HM

Oofräsching

Ännu en dag som borde fylllas med plugg men som kommer att sluta med att jag inte har gjort ett skit (eller ja, igår fick jag i alla fall gjort språken). Jag svansar runt här, snuvig som attans, oduschad, och hopkrupen i min morgonrock. Jag vet inte vad jag skulle göra utan den.


Gammal mysbild. Ge mig sånt hår alltid, tack?

/HM

Musiklördag

Sitter lite smått och ser på körslaget, de är ju faktiskt sjukt duktiga! Man får väl vara stolt över sin boråsare Magnus, som gjorde en tjatig låt till en pampig körsång. Extra poäng till honom där.

Senare blir det nog lite p3-guldgala, med massa härlig musik. Nästan så att jag hade lite lust att åka in och kika på den live, haha, men det hade nog blivit svårt!

Säng tidigt idag hoppas jag.

/HM

Ge mig ett hack i skivan



Bara för att jag inte orkar plugga och längtar efter en till härlig festival. Fast gärna utan regn.

/HM



Plugghelg, bläää.

Igår blev trevligt över förväntan, faktiskt. Och ingen kollade leg heller, maha, vad jag kände mig vuxen.

Idag, och imorrn ska jag plugga arslet av mig. Jag måste! På fredag blir det gigantiskt naturprov och förhoppningsvis samhällsinlämning (man får ju lämna den måndagen efter, men nästa helg är helt fullbokad med körsång!), så det gäller nu att ligga i fas med planering. Eller till och med lite före, eftersom mina planer för den här veckan består av mer gos än pluggande. Faktiskt, helst bara en massa gos och inget pluggande!

Nu är det dags att komma igång med samhällen. Blää.

/HM

Vrakfredag

Att jag ens tog mig hem idag är ett under. Språklektionerna gick i ett kändes det som, jag orkade inte lyssna, matten var ofokuserad, naturen.. vad tusan gjorde vi då? De enda bra sakerna som hände var att jag skrev en hel novell på en lektion, min kurs i kreativt skrivande (hur bra den blev är en annan fråga), och att jag fick reda på mitt turism-betyg från förra terminen. Supernöjd!

Men jag orkade inte vänta på tåget, så jag tog bussen i en timme istället. När jag nästan somnat dog min mp3. Attans. Efter det halvslumrade jag, oroligt, och kom hem som ett trött och tjurigt vrak. Det sitter i ännu.

Fast, jag ska nog iväg ikväll, men här i alla fall, så det kanske inte blir så ansträngande. Trevligt hoppas jag snarare på, trevligt sällskap i alla fall, så vi ska bara se till att jag inte somnar rakt över något borde med ansiktet nerbäddat i något gräddigt ätbart.

/HM

Australiensisk fotboll och en massa smått och gott!

Gaah, min hand håller på att dö av smärta! Jag antar att det inte är min grej att slå på bollar. Nej, ska det vara så ska det sparkas på dem. Men nu blev det ju istället en ytterst smärtsam gympalektion, som visserligen var kul med som har resulterat i en halvförlamad hand. Enda anledningen till att jag kan röra på den överhuvudtaget nu är att den är doppad i kylsalva. Inte riktigt my cup of tea.

Mams och paps kom ju hem igår, och idag har när jag kom hem, efter att ha fikat lite med Dennis och Lollo, så fick jag en himlans massa gåvor (jag tror att de är gåvor, de flesta i alla fall, vi har inte diskuterat priser än). Men i alla fall, så fick jag en parfym, två par converse (!), två par flipflop, en klänning, tre toppar, ett par skjorts.. och säkert något mer. Rena rama julafton tycker jag minsann! Även om det var lite lustiga märken på en del av grejerna (hah, Billa Bong och D&G, inte riktigt min grej), så var de rätt snygga på!

Just det ja, jag fick ett par byxor också, sånna där som är typ två jag bred och som man ska knyta i midjan på något knasigt sätt. Jag har inte räknat ut hur än...

Inget plugg idag, istället kör vi på: Mera sömn till tonåringarna!

/HM

(och det är inget fel med att vara extra söt när man är trött heller sötsak).

Träningsdags!

Latmasken i mig skriker, protesterar... försöker övertala mig att stanna hemma, inte vara så dum, jag orkar ändå inte! Men nej, nu är det dags, dags att skaffa muskler, kondition, bra hälsa överhuvudtaget. Jag kan, jag vill, jag vågar! Och hjälp vad bråttom jag har, men det får gå. Och vi märker väl om jag stryker med på kuppen.

/HM

3 down, 2 to go!

Det känns verkligen som om det är fredag idag, som om veckan har gått och det är helg nu. Men icke, enbart onsdag och två fullspäckade dagar kvar. Blää.

Jag antar att det är för att den här dagen är så lång som den känns som en avslutning på veckan. Skola åtta till fyra, en stund hemma, sedan ska jag iväg i en timme och träna cirkelgympa (hah! hur bra låter inte det?), och när jag kommer hem ska jag kasta mig i duschen och hinna torka ordentligt innan vi ska hämta mams och paps på flygplatsen. Gah.

Just nu orkar jag inte plugga alls, men samtidigt, när gör man det egentligen? Jag har försökt börjat med en nya grej; plugga ordentligt i skolan! På så sätt blir det ju mindre att göra hemma, vilket betyder mer slapptid för mig. Jag gillar't!

Idag har faktiskt varit en rätt bra skoldag ändå. Först nytt ind-val, kreativt skrivande - det verkar sjukt kul! Och sen på matten fick jag reda på mitt förra prov.. alla rätt! Jag ställde mig nästan och studsade upp och ner av glädje och överraskning, haha. Det är spännande med matte, det kan kännas bra eller dåligt men man vet likförbaskat aldrig hur det gått! Men de senaste 12 åren kanske borde ha lärt mig att matte, ja skolan rent allmänt, faktiskt är min grej. Jag nojjar över precis allt, men i slutändan brukar det ju bli bra, det är ju knappast som om jag skulle göra ett prov utan att vara förberedd. Jag ska bara lära mig att tro på mig själv!

/HM


Arn igen

Ikväll blir det den andra Arn-filmen. Lite knasigt kanske, när den första var sådär, men när det är den som det bjuds på så tackar man väl inte nej, den ackompanjeras ju av godis och frallor med brieost!

/HM

Emmaboda!

Det blir av! Vi har precis bokat biljetter, och baske mig, det blir av. Men hjälp sicken otur vi hade.. i flera dagar har det stått att det varit ett fåtal biljetter kvar. Nu när vi skulle boka var det en (1!) biljett kvar, bara! Hur tusan gick det till?!

Men direkt när 600-kronors biljetterna tog slut la de upp nya för 700. Det är ju ändå 100 kronor billigare än det riktiga priset, så vi slog till! Gah, men festivalen är ju för tusan i juli, det känns läskigt att ha bokat upp sig så långt i förväg. Men banden som kommer dit brukar vara bra, tusan, Navid och gudarna kommer ju, det är ju nästan orsak nog för att åka dit. Det här kommer att bli superb! (Nejdå, jag behöver inte alls övertala mig själv.. )

/HM

Orka bry sig

Nu har jag suttit i x antal timmar och bara stirrat på skärmen. Inte arbetat, inte ens orkat plocka fram mina källor, bara suttit här och känt att jag verkligen inte orkar. Samhällen kan bara ta och gå och dränka sig.

Men den ska ju vara klar snart, kanske till och med den här veckan (men då dör jag), men ingen verkar egentligen veta när. Alla säger olika och ingen orkar bry sig. Blä. Fast.. jag vill ju inte, eller snarare tänker inte plugga så mycket nästa vecka, så jag borde göra klart den NU! Men ja.. vi får väl se med det..

Förresten.. sex dagar kvar nu! Jag känner hur jag dag för dag längtar allt mer efter att få krypa ner bredvid min gosiga pojk, gah, kom hit nurå!

/HM

Emmaboda?

Sicken galen idé - ska jag våga? Jag har verkligen inte tänkt igenom det här, det är fasiken ett halvår kvar.. men ska jag våga? Vad gör jag om jag får ett jobb som jag inte kan vara ledig fem dagar från? Vad gör jag om mina kära klasskompisar äntligen lyckas fatta ett beslut och bestämmer sig för att dra iväg på en helt annan festival? Hua, det här blev svårt.

Okej, fördelar; jag skulle åka med ett härligt gäng. Om jag köper biljett nu kostar den knappt 600 kronor - och det är ju nästan ingenting! Banden som kommer dit är härliga, många av dem passar perfekt för min musiksmak. Och jag är ju faktiskt 18 den här festivalomgången också, jag kan vara med på alla delar av partyt... Shit vad sugen jag blev på det här!

Gah!

Och så tänker de boka biljetter imorrn. Jag kommer inte att ha bestämt mig till imorrn. Gah.

/HM

Hur ska jag klara det här?

Okej, nu är jag nervös. På måndag morgon ska jag ut och köra, för första gången, på körskola. Jag har inte läst böckerna än, jag har kört på landsväg en gång.. jag är nervös! Och den lärare som systrami hade, som jag hörde var bra, testar att bara köra dubbellektioner nu, så jag ska köra i 80 himlans minuter under min första körlektion. Det här är ju som gjort att gå åt helsike.

Och jag tar tillbaka vad jag sa om filmen om Tina Turner. Mysig är helt klart fel ord för den. Han Ike Turner var ju riktigt läskig, misshandlade henne och höll på att döda henne nästan. Hua. Men det är imponerande att se hur stark hon var.

/HM

Filmkväll

Jaha, nu har man sett Arn också. I början av filmen trodde jag att jag skulle dö - berättarröst? Nej tack! Men filmen tog sig, om än i segt tempo.. till slut var den väl helt okej.

Näe, men ge mig hellre en amerikansk romantisk  komedi, inget som man blir ledsen av eller som är otäckt. Mysigt ska det vara, man ska få tro på den sanna kärleken, ja, allt det där halvsliskiga ni vet.

Just nu håller jag på att se en film om Tina Turner (eller ja, Anna Mae Bullock som hon hette), och den är rätt härlig. Lite sorg mitt i all glädje, men det är ändå en framgångssaga. Okej, visserligen så slår Ike turner henne just nu, det är väl kanske inte något jag vill se.. Men filmen är riktigt bra ändå, verklig som den är.. Whats love got to do with it heter den.

Egentligen skulle vi haft en riktig tjejkväll idag.. men nu blev det ju inte så av olika anledningar. Men jag och systrami mös till det ordentligt istället, och det är ju aldrig fy skam det. Systrami är den bästa!

/HM


Ljus framtid

Systrami och jag håller på att laga mat, potatis- och purjolöksoppa, mums! Det är faktiskt rätt trivsamt, om än påfrestande, att driva ett hushåll helt själva. Städning, diskning, matlagning, tvätt.. jag ska nog klara mig rätt okej när jag flyttar hemifrån.

/HM

Himlen lär inte hålla det emot dig, baby



Okej, nu blir det lite Navid & Gudarna här, men bara för att de trots allt är ett av gbgs härligaste band (och jag har precis lärt mig hur man lägger upp videos här)!

Enjoy, och njut särskilt av pojkarnas urläckra glasögon.. alla borde ha sådana, raarw!

/HM

Back to reality

Jag är grym. Äntligen fungerade det med videon! Nu kan jag försöka tvinga på er min musik, som ingen förutom jag verkar gilla, även fast den är nästan mainstreem, med en twist av personlighet. Öppna era sinnen människor!

Idag var i alla fall första skoldagen, och ja.. jag kan ju inte såhär i efterhand påstå att det var något som jag saknat. Drog igång med arbete direkt på historian, och på idrotten höll jag på att.. dö. Eller svimma och spy i alla fall, valfri ordning. Bröstet värkte och halsen slemmade igen, som den alltid gör när jag springer inomhus. Kroppen skiter i att ta hand om slemmet vilket gör att det sätter sig som en propp i halsen och jag halvkvävs.. mysigt, jag vet. Men nej, jag gav faktiskt som nyårslöfte att träna en gång i veckan, minst (idag blev första gången då jag faktiskt varit sjuk), och nu dinglade en kompis en perfekt träningsmöjlighet framför näsan. Cirkelträning varje onsdag... då måste jag ju gå, om vi är två, right?

Och jag kan inte fokusera på något nu. Jag bara sitter här och räknar ner.. nu är det knappt någon tid kvar alls tills Johan kommer hem till mig. Jag är sinnessjukt nervös... och jag längtar ihjäl mig!

/HM

Det funkar va? Yey!

Okej, som ni ser gick det inte så bra med den där videon.. ska göra ett nytt försök, tror jag.. gah.



Funkar det tror ni? Jag upptäckte faktiskt var det tog stopp förut.. jag såg inte hela rutan, med knappen där det stod uppdatera! Hua, det här är inte min grej.. men om det här funkar nu så ska ni få njuta av Navid Modiri & Gudarnas musikvideo Telefonsvararen! Så bäst är de.. och snart kommer videon till Kung Midas! Åh, jag bara älskar den låten ♥

/HM

Testing

Okej, nu ska jag testa lite här.. jag fick en instruktion från söta lilla Lisa som till och med jag borde kunna följa, om hur man får in en video här alltså. Okej...

<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/o1Cp1AFMiN0&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/o1Cp1AFMiN0&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>

Nej, nu räcker det.

Aoch, det gör ont i mina ögon.. dags att sova möjligen? Men jag vill se att systrami kommer hem ordentligt, kanske borde jag ringa och se när det blir?

(Ja, vi är varandras mammor när vår riktiga inte finns tillgänglig)

Jag har spenderat en bra stund med att försöka designa om min blogg, för let's face it, den är inte så snygg. Eller jo, snygg kanske.. men intressant? Knappast. Men så sitter jag här och försöker förstå hur man ändrar bakgrunder här, och lägger in bilder där, och till slut gav jag upp. Någon gång kanske någon duktig och förstående människa kan ta och hjälpa mig med det här? Jag har ju inte ens förstått hur man lägger in en video i ett inlägg än.. suck.

Godnatt.

/HM

Jahaja..

Typisk, när tv:n äntligen börjar fungera är filmen nästan slut..

Ge mig något ätbart, gah!

/HM

Ensam hemma 593

Gah, en dag kvar på lovet. Hur mycket har jag pluggat då? Nada. Men jag tänker mig att jag ska komma igång med det, senare.. när jag verkligen måste. Nu är jag trött, halvsjuk och ledig. Jag måste få vara det.

Blää, är ensam hemma ikväll. Igen. Det är väl det som är nackdelen med att föräldrarna är iväg, för om systrami vill gå ut så sitter jag ju här. Egentligen så har jag väl inte så mycket emot det, men just ikväll ångrar jag att jag inte sa att jag ville ha henne hemma. Vi skulle ju göra kladdkaka och sitta och äta oss ännu fetare (jag har förövrigt officiellt passerat 60-kilo gränsen nu, hua. Mitt ass väger nog minst 10 kilo på vardera sida). Men nu blev det ju inte så, och dessutom fungerar inte tv:n. Fan, det går en söt liten amerikansk romantisk komedi nu, som skulle vara perfekt sällskap, men tror ni inte att den där minisnöstormen som är ute sabbat all mottagning? Så jag sitter här istället... och tråkar.



/HM

Dagens I-landsproblem

Gud vad jag inte tycker om bärbara datorer (kom jag precis på)! Jag sitter vid min systers nu, och det går ju knappt att skriva, skärmen gör itne som jag vill, och näe.. tacka vet jag riktiga datorer.

Vi satt och kikade lite på ett program om människor som lever i ett polygamt förhållande, alltså de är flera stycken. De verkade helnöjda med det, och egentligen ser jag väl inget större fel med det, en extra människa blir ju älskad och lycklig, och det kan ju aldrig vara dåligt, eller?
     Däremot skulle inte jag klara av det. Jag är sinnessjukt svartsjuk (jag jobbar på att tagga neeer, men det är svårt när man vet hur det känns att bli bedragen), så om en till var med så skulle jag kräva uppmärksamhet hela tiden. Löjligt, jag vet.. men jämför det med att vara tre bästa vänner. Visst, det funkar, men alla kommer att gå varandra på nerverna förr eller senare. Och då vet man nästan säkert att någon kommer att pekas ut som syndabock. Nej, jag vill ha någon som jag bryr mig om så mycket för mig själv!

Förresten, om två veckor så får jag ha den jag bryr mig så mycket om för mig själv...

/HM

Schleeten.

Min blogg krånglar, sicken dumming. Ett inlägg som jag egentligen skrev i förrgår fick jag ta och lägga upp igen nu. Bara så ni vet, alltså.

Igår blev det mys ute i E-by med tacos och singstar, och massa mysigt prat. That's the way I like it.

Nu känner jag hur jag sakta men säkert håller på att bli sjuk, och jag håller verkligen tummarna för att inte magsjukan är den första att slå till. Jag får väl hoppas på att jag klarar mig helt, men det tror jag icke. Dags att ta det lugnt!

Nu blir det Narnia, den andra alltså, och lite te. Mums!

/HM

2009!

Nu kära vänner har vi hunnit en bra bit in på 2009!

.. eller två dagar i alla fall, haha.

Jag har aldrig, om man får lov att säga så, varit med om en så lyckad nyår som i år! Perfekt stämning, underbara vänner, dans, charader, skratt.. bättre kan det knappast bli! Det enda som fattades var ju en liten pojkvän att pussa på..

Igår blev det filmkväll, vi såg Big Fish. En Tim Burton-film, så jag visste inte riktigt vad man skulle vänta sig.. men den var bra, se den!

Det konstiga på filmkvällen var att vi befann oss 50 meter från Johans hus.. och han är ju likförbaskat inte där än! Men nu, nu idag den 2 januari 2009 är det endast 17 dar tills han kommer hem! ♥


Fick pussa på Karin på tolvslaget!

/HM

RSS 2.0