Jullov!

Sådäärja! Nu så är det sista i skolan gjort, nu kan man med att slappna av lite fram till jul! Sen det här med tentaplugg... det tar vi efter jul, om mellandagarna nu skulle råka bli för tråkiga. Men äh, tentan är inte förrän den 10:e januari, verkligen ingen idé att börja panika än. Så, jag upprepar't: JULLOV!

Ikväll blir det julbord på IKEA med basgruppen. Funderar på om det egentligen är en bra idé att cykla ut dit, nu när snön kommit igång ordentligt. Men äh, det är mysigt! Ännu mysigare om jag inte kör i diket på vägen dit, men det ska jag la lyckas undvika.

Två små irritationsmoment nu dock. För det första så måste jag packa, och jag vill ha med mig precis allt hem, och det är ju inte realistiskt. Tur att man ska åka bil hem i alla fall. För det andra så köpte jag en superfin Kånken.. som är för liten för min förbaskade dator som inte alls är en 15 tums utan 15,6. Vad är det för stil? Så tillbaka till affären med den och fortsätta leta efter en snygg ryggsäck.. suck.

Men på lördag är det julafton! Och imorgon åker jag hem-hem. Så det här ska nog bli bra ändå!


Systrami och jag promenerade hemåt i slaskvädret, efter diverse filmtittande, matchmaking och långdistanssamtal med en viss herre i spanien <3

Sockerkoma hej!

Nu har jag 1.5 kilo center. Och ett halvt kilo skumtomtar. Och ett halvt kilo småchokladbitar. Och nästan ett halvt kilo polkagrisar. Och så lite till småplock..

Det är farligt att åka till Cloetta.

Ikväll blir sista utgången i Linköping innan hemfärd. Hg blir'e, om det inte är så knökat att vi inte kommer in. Men det får vi la hoppas att det inte är.

Nu har jag också lånat en bok som lika gärna hade kunnat heta Grammatik for dummies. Den ska jag mysa med en stund. Den och min center!


Tips från coachen:

Gå jättegärna och lägg dig fem på morgonen, för att sedan gå upp tolv och åka hemifrån ett till en julmarknad som var igår. Var hemskt gärna bakis och bli lite smått åksjuk när du sitter med mobilen och försöker lista ut om någon annan julmarknad har öppet idag. Frys gärna lite också, fast svettas i bilen för att du har så mycket kläder på dig, och så är du ju bakis och trött så då mår du ju ännu bättre.

Fast tur är'e att gamla linköping finns, dit kan man åka och köpa lite brända mandlar och fika lite så känns det mer värt att ha gått upp. Och så hemskt som det låter var det inte, för trevligt sällskap hade jag ju. Och jag har ju faktiskt redan varit på julmarknad, och sett på julkonsert och igår hade vi ju vårt julbord i korridoren. Mysigt vart'et! Och undrar om vi inte har mat nog för att köra en favorit i repris redan ikväll.. hmm, får spana lite på't!


Halva Familjen (:

Snart så..

Och så vips så var det bara en vecka kvar i skolan innan man får bege sig hemåt. Min hjärna håller dock redan på och petar på mig och frågar om den inte snälla kan få ledigt redan nu. Men jag behöver den lite till... den får gärna vara igång tills tentan den 10:e januari.

Känner förövrigt att jag lyckas med min plan att jula till det ordentligt den här decembern. Har varit på julmarknad i gamla linköping, lyssnar på massa julsånger och imorgon blir det julbord i korridoren. Har inte hunnit se så mycket på julkalendern men tänkte ta igen det idag när jag gör julgodis. Och imorgon ska jag ge mig på att göra julskinka.. jättebra om jag misslyckas med det.. kan man misslyckas med julskinka? Hoppas inte det..

Nej, nu systemet och hemköp, sen julklappsshopping!


RSS 2.0