Hjälp.

Det känns som om jag har fått en psykologiörfil. SLAP!

Måndagslyx

Befinner mig i en paltkoma av sällan skådat slag. Det blev lite extra bra måndagsmiddag idag. Efter två timmars matlagning fick fyra vrålhungriga töser hugga in på fläsk (egenskuret, oj vad jag svor) och raggmunk med lingonsylt. Jag har aldrig ätit så fett fläsk, och med svålen kvar också, och raggmunkarna var stekta i ungefär 25g smör styck. Och sen, när magen stod ut som en ballong, klämde vi ner lite chokladpudding med grädde. Herre min gud, så gott! Men jag känner mig lite svimfärdig nu, att cykla hem var en pärs. Kommer inte behöva äta mer idag, får se om frukost kommer att behövas imorgon. Ytterst tveksamt..

(Egentligen var det trerätters - vi åt gårdagens popcorn till förrätt medan vi lagade all maten. Bra grej.)



Löjligt gott

Tomorrow, you're only a day away!

Nu är första kursen över, och jag är HELt slut. Men skämt åsido, det måste betyda att HEL-skämten på facebook slutar nu eller?

Har i alla fall firat ordentligt, en tredagars senare är jag helt slut. Igår myste jag ner mig i fåtöljen med en skål ostbågar och kung fu panda 2. Jag vill ha en liten pandabebis att gosa med, är det svårt att ordna månntro?

Hade tänkt utnyttja mina lediga dagar till att få gjort massor av nödvändiga saker som jag har skjutit upp. Meen.. har inte lyckats kryssa av så mycket alls på min att-göra-lista. Är i full gång med att frosta av frysen, har fått tvättat mina typ tre fulla maskiner med smutstvätt, men det tar emot så att storstäda rummet och badrummet. Men det ska göras idag, det är bara så. Dock börjar magen påminna mig om att middag är en bra grej. Kanske att man ska laga något riktigt ordentligt istället för att städa.. glömde faktiskt helt bort att äta igår. Åt två mackor och lite ostbågar och sen vart jag inte mer hungrig. Magen påminner mig om detta idag och tycker att jag ska länsa kylen. Funderar på att lyssna.. lite stekt potatis skulle sitta fint. Hmm.. middag får bli nästa projekt!

Och imorgon börjar vi på riktigt, med logopedkurser! Åh vad kul det ska bli! LÄNGTAR!


Glatt folk i torsdags!

Anropar Motivationsgudarna

Feberfrossa + tentaplugg = omotiverad Hanna.

Började dagen med den skriftliga delen. Denna ackompanjerades av en skärande huvudvärk, som har jobbat på rätt bra med att slå till då och då under resten av dagen. Efter en liten stund på biblioteket, då huvudvärken tillfälligt dragit sig undan för att lämna plats för sömntåget, tog jag och mina tunga ögonlock cykeln hem till sängen. Så värt att sova i två timmar, otroligt ovärt att gå upp och frysa arslet av sig. Så nu sitter jag här i mjukisbyxor, tjocka stickade tröjan, tofflor och morgonrocken, och försöker hitta någon slags inre motivation till att fortsätta plugga.

Eller så hoppas vi att den halva flaskan pepsi som jag precis drack kickar in snart..

Åh, skulle så gärna bosätta mig på det nedersta steget i Maslows behovstrappa! Mat och sömn är allt jag begär, vem tusan bryr sig om självförverkligande?


Hanna ♥ morgonrocken




Plugghelg

Åh, tenta nästa vecka.. andas HEL-kursen just nu, hua! Har myst på hub hela dagen, blev knappast klokare av det dock. Däremot har jag nu huvudvärk istället, så något har jag ju fått ut av dagen! Det är en kväll som denna som man önskar att man inte bodde mitt emot en studentpub.. så kanske man kunde få gå och lägga sig nio och sova hela långa natten! För imorgon blir det biblioteksmys igen. Yey.

Nej, tillbaka in i teoretikernas värld. ELLER.. så streamar jag en film. Hmm. Svårt val...


RSS 2.0