Vågar man hoppas att det är vår?

Det är 14 grader i solen och klockan är inte ens nio. Tror att jag ska ta och ta en andra frukost på balkongen om en stund. Det får man när man stått och sett hurtig och glad ut i full klättermundering utanför ingången till universitetet. (:

Idag är det den 29:e februari, det är inte alltför ofta det sker. Igår fyllde jag 21 och jag känner mig riktigt ordentligt firad, med både fest i lördags och tårtkalas idag. Jag har fått riktigt fina vänner här jag ♥

Fina tårtan som Kajsa och jag slängde ihop! Kanske ska frukosta upp det sista av den..?

Meen bra jobbat!

Idag har på många sätt inte varit min dag. Jag trodde att det var onsdag så jag snodde en tvättid, hej världens sämsta granne! Sen när jag skulle laga mat så glömde jag sätta på timern på spisen och stod en ganska lång stund och undrade varför mina raggmunkar inte fick någon färg.

..fast personen som skulle ha haft tvättiden kom inte, så det blev la inte så farligt egentligen. Men jag hade blivit fly förbannad om någon gjort så mot mig! Hua, skämmes tös!

Sen så har inte allt med den här dagen gått snett. Det har till och med varit en rätt bra dag, egentligen. Trots att jag försökt sabotera den för mig själv..


Rosglädje

Efter en veckas sängliggande börjar jag känna mig åt frisk-hållet. Nästan. Något åt det hållet i alla fall. Eller så känner jag helt enkelt att jag inte har tid att vara  sjuk mer, och kroppen får ta och hänga med vare sig den vill eller inte.

Igår var det alla hjärtans dag, och jag fick både fika och röda rosor. Så mycket firande har det nästan inte varit de tre senaste åren, och då hade jag ju ändå en karl. Sen att fikat var med fina vänner, och rosorna inte ursprungligen till mig, det är en annan femma. Fika är fika och fika är alltid bra, och tio röda halvmetersrosor förgyller min tillvaro oavsett varifrån de kommit och varför. Rosor är bra. Mer rosor åt folket!


Hur vackert?

RSS 2.0