Öh, va?

Jag blir så förvirrad. Jag tror att jag kanske har virus på min dator. Men jag förstår verkligen inte hur jag ska få bort det.. hjälp?

/HM

Passfoto?



Har en ledig dag imorrn, så ska ta en sväng in till Borås med mamsen. Ska passa på att kanske shoppa lite, ägna lite tid åt mig själv..  kan behövas. Dessutom ska jag ta och försöka göra ett nytt pass. Ska ju faktiskt befinna mig i tre olika länder (sex om man räknar de som jag mellanlandar i och Sverige) i maj, då kan det vara bra om passet gäller enligt alla regler som finns. Vad tror ni, är fotot ovan godkänt som passfoto tror ni?

Nu ska jag försöka plugga. Göra klart franskaredovisningen till exempel. Det kan nog vara skönt att vara klar med den.

Puss.

/HM

Se dig för själv du, gubbjävel!

Uuusch, höll på att bli överkörd av en cykel idag. Det var lite mitt fel, för jag gick över vägen och glömde komma ihåg cykelbanan som ligger precis bredvid (försökte ju ducka bilarna).. Men när jag typ är på väg att ta ett steg ut i cykelbanan kommer jag på vad jag gör, kollar upp, ser tre cyklar, backar. Och en av cyklisterna (ser ut som en sån där dryg tävlingscyklist) fräser åt mig att jag ska se mig för eller stå still. Vad stött jag blev! Jag flyttade ju på mig! Gubbe! Hans tonfall förstörde min dag.

I övrigt har det varit en ganska bra dag. Sådant gillar vi.

/HM

Sommartid

Söndagkväll igen. Varför måste tiden gå så förbaskat fort för? Och idag förlorade man en extra timme också, med sommartiden. Den bara försvann! Får det vara så? Så jag fick alldeles för lite tid med min babe.. det gillar vi inte. Varför måste helgerna gå så snabbt?

Men nu är det åtminstone bara en vecka kvar till lovet. Åh, vad skönt! Då ska jag baaara ta det lugnt, göra saker som jag aldrig hinner på vanliga veckor. Och ägna min tid åt saker som jag vill göra. Inget annat.

Godnatt!

/HM

10 månader <3

Ska snart dra iväg in till stan, på Johans kompis 20-årsfest. Uppenbarligen ska vi till den lokalen där jag och Johan "träffades", lite kul det där. Särskilt när vi firar 10 månader idag. Herremingud, kan inte förstå att det är så länge.. vilken tur jag har haft! Jag har fått tag på världens gosigaste, sötaste, mest underbara pojk. Och han är bara min.

Underbart ♥

/HM

Högskoleprov...

..eller ja, inte för min del. Men Johan stack precis iväg och ska sätta sig och skriva det där provet.. hua, jag tycker att det verkar svårt! Och inte lite press heller... men nåja, det är la bara att göra det sen antar jag.

Det känns lite knasigt att sitta kvar här och ha varit den som vinkat av och stängt dörren (det brukar ju vara Johan i det här huset), men tror ni att det går saker hem till mig? Icke. Inte förrän om cirka två timmar i alla fall. Så det blir till att sitta här.. kanske kan jag få något pluggat?

Kramkram!

/HM

Glad igen.

Okej, nu har jag tagit mitt lyckopiller. Jag ska tagga ner, överleva en dag till och sen bara goooosa skiten ur pojken min. Så det så. Godnatt!

/HM

God damn.

Åh, vad jag är trött. Idag är en sån där trött dag då jag bara vill spy på allt och alla, eller ännu hellre skrika till alla vilka idioter jag tycker att de är.. får man göra så?

Men nej, jag säger inget. Vad ska jag säga? "Du, du går mig på nerverna. Get out of my face!" Knappast va. Åh vad jag hoppas att jag får en bra dag snart igen. Jag orkar inte med att det håller på och svänger så här.  Ge mig nya batterier och skön sommarreggae liksom.

Näe, nu ska jag ringa min lillus pojkus och hoppas att han svarar i sin lillus tellus. Jag behöver verkligen prata av mig med någon som jag inte är förbannad på. Typ, nu.

/HM

Sommarjobb! :D

Gah, vet ni vad? Jag har fått ett sommarjobb! Hur grymt är inte det? Igår var jag på intervju, och idag ringde de och erbjöd mig jobbet. Jag blev så glad och chockad att jag inte ens kom mig för att säga ja direkt. Men jag ska göra det imorrn.. för hur grymt är det inte att ha landat ett jobb?! Äldreomsorg i Sandared kommer min sommar bestå av, och jag tror att det kommer bli bra. Livserfarenhet och social träning i mängder! Det här kommer bli superb.

Jag bara hoppas, lite smått, att jag inte får några mer erbjudanden nu. Hur tackar man nej till ett jobb som man kanske hellre vill ha? Nej, snälla, fresta mig inte. Dock har jag redan en till intervju, som jag ska gå på, för erfarenhetens skull. Intervjuträning är bra, även om man inte tänker ta jobbet. Hoppas bara inte att de erbjuder mig det också...

Nej, nu ska jag sova! Helt slutkörd är jag ju.. var ju på konsert igår för tusan! The Hives var det, en födelsedagspresent från min älskling. Så himla bra. Åh. Howlin' Pelle kan till och med få igång en trött liten segis som jag. Då är det jäkligt bra drag!

Nej, slut på utropstecken. (!). Nu ska jag nana. Natti!

/HM

I väntan på älsklingen

Tja!

Åh, vad underbart med helg! Och det känns nästan som om det är långhelg, på något konstigt sätt.. kanske för att jag ska på konsert på tisdag? Gah, längtar! Ska ju på The Hives för tusan! Underbart!

En annan bra grej med helger är att man får så väldigt mycket med tid till att bara mysa med sin man. Jag har tagit för vana att tvinga hit honom på helgerna (han vägrar ju komma på vardagar), och det är så himla härligt att ha myskväll. Varje kväll borde vara myskväll egentligen. Men jag nöjer mig med alla som jag kan få ändå ♥

älskar dig!

/HM




Vårvecka

Tänk vad mycket gladare man kan bli av lite sol! Våren är på väg med stormsteg, känns det som, och jag längtar till det att man sitta och sola på rasterna i bara linne och skjorts. Nu i dagarna får man ju faktiskt behålla jacka och vantar på, när det blåser så kyliga vindar.

Åh, helg imorrn! Ska bli så skönt att bara få ta det lugnt och mysa med min favorit. Så skönt att ha gjort rätt mycket av skolarbetet till nästa vecka så att man faktiskt har tid att ta det lugnt. För jag har ingen förståelse eller respekt för sådana som struntar i att göra uppgifter i tid. Det är bara respektlöst mot alla andra som har kämpat. När jag nu sitter här och tänker på det blir jag nästan rasande igen. En vecka extra på ett arbete, och det är nu trots det snart en vecka försenat för en tredjedel av gruppen? Fy fan säger jag bara. Jag har ingen respekt för sådant, ingen som helst. Jag skiter i alla era "bra" ursäkter (typ "jag orkade inte"). Det är respektlöst både mot er själva och mot oss som vill arbeta framåt. Så skärpning, idioter.

Ja, nu blev det lite surt här. Humöret har lekt jojo hela veckan, beroende på vad jag fokuserar på. Men äh. Imorrn ska jag träffa älsklingen, och då är det svårt att vara tjurig. And that's why I love him.

/HM

Smile for the paparazzis



Tjena! Jag är trött, jag är lite smått ensam, jag tänker kanske gå och lägga mig snart. Och min lugg börjar bli aaaningen lång. Men hur sur och orklös jag än är kan jag alltid le. Lite i alla fall. Och hoppas att ingen märker de mörka ringarna under ögonen.

Ungefär så.

Eller kanske göra lite nytta. Vi får se. Kram.

/HM

Franskamöte

Jag känner mig så himla i fas nu. Jag har översikt över både den här och nästa vecka, och det känns som om allt bara kommer lösa sig av sig självt. Nåja, allt skolarbete i alla fall. Helt ärligt, så är inte skolan min favoritplats annars just nu...

På tal om skolan, om några minuter drar jag dit igen för ett möte om Paris-resan i slutet av maj. Åh, vad jag längtar! Fast jag undrar så smått vad mötet ska handla om.. vet vi inte redan allt?

Oh well.. bäst att jag låter bli att springa till bussen, det är ju inte så trevligt.

I'll be back.

/HM

Färdig!

YES! Klar med historian och klockan är inte ens tio! Gah vad skönt. Inte för att den blev så bra, men jag är bara så glad att ha fått ihop fyra sidor (exakt) att jag inte tänker skriva mer nu. Lärarn lär bli besviken på mig.. men vet ni vad? Jag tror inte att jag orkar bry mig. Nu är jag klar.

Jag överväger att gå och lägga mig nu.. jag har även bestämt mig för att komma fem minuter för sent, så att jag får sova nästan en hel timme extra . Visst är det dumt att jag måste åka 7.23 när jag börjar 8.35 för att komma i tid? Näe, imorrn tar jag 8.10 som är framme prick 8.35. Så får jag la komma lite för sent. Fan, jag kommer ju i alla fall.

Åh, kom på det nu! Attans, jag har inte övat på någon körlåt.. och vi ska sjunga på gudstjänt på söndag. Attans. Men det får la gå ändå.. jag vet inte, jag är lite opepp för kören nu. Kanske är det för att det har börjat en mängd nya tjejer som sjunger tusen gånger bättre än mig. Och jag ska föreställa "veteran" i vår kör. Hah, det är bara pinsamt.

Näe, sova. Om det nu går utan någon som håller om mig. Vi får la se. Natti!

/HM

Trött lördag, seeg söndag

Melodifestival och salsakväll blev det igår. Jag skulle ljuga om jag sa att jag uppskattade vinnaren eller salsaklubben särskilt mycket. Det allra bästa med gårdagen var att bli hämtad och få krypa ner i sängen med en varm och gosig Johan. Så det så.

Nu borde jag verkligen ta mig själv i kragen. Imorrn ska historian in, jag måste ta tag i den nu! Men gaaah vad segt det går. Kanske bäst att jag tar och flummar fram en diskussion, så att den är klar i alla fall...

/HM

And I don't sleep well at all.

Gah, jag måste hitta ett sätt att få sova mer på.. åtta timmar räcker knappt, och jag går aldrig och lägger mig innan tio och så somnar man inte på en gång och så ska man upp sex varje jävla dag. Och så sitter jag här och skriver istället för att gå och lägga mig.. hur onödigt är inte det liksom?

Men näe, jag skulle ju egentligen fixa till mitt cv. Jag ska ha ett sommarjobb till varje pris, även om jag måste söka en sisådär femtio till (av de femton sökta kanske man inte får något ju.. bäst att söka fler). Men alla de jobb som jag har uppskrivna att söka till måste man ha ett cv till, så det är bara att ta sig samman. Snarast.

Nej nu. Fixa CV. Sova. En dag kvar. Sedan helg. Yes. Godnatt.

/HM

Unagi.

Vänner måste vara en av de absolut bästa tv-serierna någonsin! Synd bara att de sänder det en hel timma på kvällen så här.. svårt att få något gjort då ju, haha. Åh, vad jag har förälskat mig i varenda en av rollkaratärerna.

Förresten - i dagens avsnitt är Ross utklädd till Spudnik - en blandning av Sputnik och en potatis. Så himla fulgulligt.

Avslutningsvis -

DANGER!!!

Aaha - unagi.

/HM

Opepp på allt

Aaah, min körtel! Den gör oooont. Blä, jag orkar inte med det här. Och jag som ska vara frisk och social och dansa arschlet av mig i helgen.. ska det gå för sig med den här halsen? Näe, nu blir jag allt ledsen.

Men gud vad skönt att naturen/samhällen blev uppskjuten.. visserligen får jag massor till den veckan nu, men det är bara att ta sig samman och göra klart sakerna. Det är ju mest inlämningar, dem kan man ju göra när som. Förhoppningsvis.

Nej, ska vi försöka jobba historia? Det går ju alltid så himla bra... puss.

/HM


Seeegt.

Hua, sitter i skolan nu och tänkte jobba historia. Den jäveln ska ju in på måndag, och ju mindre man behöver arbeta i helgen desto bättre. Synd bara att jag råkade glömma hjärnan hemma.

Och åh, vad jag behöver goooos nu! Omedelbums. Komsi?

/HM

Körteljävel.

Attans, skulle träna idag.. gjorde jag det? Självklart inte. Det är min uschliga hälsa som spökar - både småfeber och en svullen halskörtel är ingen bra grej att gå och träna med! Varje gång som jag blir pyttelite sjuk svullnar körteln tillbaka upp, samma körtel som var svullen när jag hade körtelfeber i somras.. Hur skumt är det itne att det bara är den ena som blev påverkad?

Hua, nu måste jag ta mig samman!

/HM

Lite i fas i alla fall..

Åh, vad skönt, nu är jag klar med de tre lyrikuppgifter som jag missade i mitt ind-val när jag var sjuk! Yes, gött att ha fått gjort något! Nu borde jag egentligen göra historia också.. men gah, jag orkar inte. Jag orkar aldrig faktiskt. Jag tycker att vi tar och skiter i det arbetet.. någon som är på?

Och naturen/samhällen - om den ska redovisas den här veckan är vi körda. Gud vad jag hatar grupparbeten... och förvirrade lärare.

Nej, nu ska jag kanske försöka plugga en timme till... pôss!

/HM

Bra dag minsann.

Sitter hos min gosegubs nu. Vi hittade faktiskt två snygga tjocktröjor till honom idag i stan, plus att jag övertalade honom att bära min femtons-väska hela dagen. Så det var väl rätt lyckat!

Jag får sovmorgon två mornar nu... får sova till sju och åtta! Yey, seger för mig och för min skönhetssömn!

Speaking of which.. nu ska jag nana.. natti!

/HM

Korallrööd <3

Jag har sagt hela helgen att jag ska plugga på så duktigt så att jag inte behöver göra något alls idag.. har jag det? Nej. Åh, vad trött jag blir på mig själv. Istället har jag visserligen ansökt några till jobb, kört bil till och hem från Borås, fått köpt lite kläder.. som ni ser nedan!


Korallröda chinos från Gina.. älskar dem! Och titta så långa mina ben ser ut att vara!


Svarta skjorts från Gina och en korallröd topp från Veromoda. Korallröd is da shit.


Men jag måste plugga lite nu. Ska träfffa älsk idag, är det tänkt, han ska ringa när han har gått upp... men tusan, jag måste göra klart någon uppgift nu!

/HM

Tja!



Nu drar jag på middag hos Dennis. Har på mig både födelsedagsklockan (syns iofs inte) och födelsedagströjan.. plus att jag fixade håret (eller ja, mams) med locktången som jag fick! Födelsedagar är bra grejer.

/HM

Hua, orkar jag?

Jomen, om jag vill läsa franska steg 5 så blir det i stan. Två gånger i veckan.. gah, orkar jag det?! Jag måste bestämma mig för om det är värt det..

/HM

Oui oui.. ou non?

Åh, så skönt! Nu har jag bara franskaprov kvar den här veckan (egentligen kreativt skrivande också, men jag orkar bara inte). Jag måste egentligen råplugga inför franskan, då jag bara slappar till mig allt mer, men vi får se hur det blir med det. Ska dra till min gosepojk om en stund, för jag är i desperat behov av en stor gosig famn! Ja, ni vet väl hur det blir...

Men usch, jag har planerat att läsa franska steg 5 nästa år också.. men idag blev jag kallad för att prata om detta. Bah, jag kommer säkert behöva läsa det på kvällstid inne i gbg! Jag vill inte, jag vet inte om jag kommer att palla det. Jag är ju inte ensam.. men shit vad mycket energi det kommer att ta, och jag som inte är någon kvällsmänniska heller... Hoppas det löser sig!

Näe, nu måste några glosor in i huvudet... kram på er!

/HM

Vad vill jag ha ut av livet?

Livskunskapen idag satte väl faktiskt igång lite tankar.. hur värdesätter man de olika delarna i sitt liv, och vad vill man helst ha? Själv vill jag helst bilda familj, hitta kärleken och få ett bra jobb.. men många av mina kära klasskamrater tyckte att det viktigaste i livet är att få göra som man vill. Jag respekterar att de tycker så, men jag förstår det inte. Visst, att skaffa familj är ju något jag vill göra, men när jag har det måste jag respektera och tänka på dem, och jag kommer antagligen värdera deras önskemål högre än mina. Jag vill ha trygghet, jag vill ta hand om och bli omhändertagen.

Att ha mycket pengar satte jag som sista punkt. Visst, det vore väl inte fel att inte behöva vända på varje slant, men har man en massa andra saker som man värdesätter (och ett hyfsat bra jobb), så behöver man inte så mycket pengar. Jag skulle inte klara att ha oändligt med pengar, att inte behöva göra något om dagarna om jag inte ville. Jag vill nog inte ha total frihet.

Vad är viktigast för er?

/HM

Uppdatering från 18-åringen

Tja, nu har man hunnit fylla 18, varit ute "på riktigt" för första gången.. och jag måste nog säga, att jag aldrig haft en sån perfekt födelsedag! Mysmiddag med god mat och goda vänner, sedan en utgång till Haket där jag kände typ en tredjedel av folket som var där och studsade runt som en gummiboll hela kvällen. Jag dansade, jag pratade, skrattade, gosade, shottade lite, blev grattad en massa.. åh sicken underbar kväll! Och som avslutning blev det lite pommes, mumma, och så sov jag hemma hos min gosepojk. Alldeles perfekt.

Men ja, nu har jag ju varit sjuk i en och en halv vecka - så jag har missat en massa prov! Blä! Ska nog göra två imorrn, ett på fredag (har jag glömt något?), men jag vet inte om något av dem är ordentligt pluggat på. Sedan är det arbeten som ska göras också, någon gång. Hua, ångest.

Näe, nu ska vi försöka få in lite matte i skallen... godnatt!

/HM

RSS 2.0