Season of love

En intensiv körhelg är över. Har sjungt så mycket igår och idag att huvudet bara snurrar! Men konserten idag gick så himla bra, jag är sjukt stolta över oss! Men mest stolt är jag nog över mig, som inledde hela konserten med ett solo. Förstår ni hur nervös jag var?! Men har lyssnat lite på en inspelning, och det verkar låta bra. Faktiskt. Aaah, lycka. Överhuvudtaget lät hela kören väldigt bra, och alla andras solon var helt perfekta - gåååshud ♥

Imorgon tänker jag sova. Länge. Annars blir jag sjuk inom någon dag, vilket jag inte har tid eller ork med. Offra en rolig dag i slottsskogen för att behålla hälsan? Ja tack, det måste jag. Har massor av snask och en dejt med soffan (eller solstolen vid fint väder), så att jag ska undvika att gå in i väggen nu. Känns ju lite dumt att göra det när betygen redan är satta.

/HM

Hanna <3 Johan

Två år har det varit du och jag nu. Vi. Jag har aldrig varit lyckligare och jag har aldrig älskat någon mer än vad jag älskar dig.

Skulle vilja citera Victor Hugo:

Den högsta lyckan i livet är förvissningen om att vara älskad för sin egen skull, eller rättare sagt: att vara älskad trots en själv.

Jag skulle kunna skriva en lång uppsats om allt som jag älskar med dig, om hur lycklig du gör mig. Men för tillfället räcker det med detta:

Jag älskar dig. För alltid


Bild från den 28 maj 2008. Då jag blev din och du min.

Sista dagen = separationsångest.

Idag hade jag min allra sista lektion på gymnasiet. Måste säga att det är blandade känslor som jag lämnar stället där jag har tillbringat de senaste tre åren med. En av dessa är i alla fall stolthet - jag är så himla stolt över mig själv! Mitt slutbetyg kommer att bestå av MVG i alla kurser utom en, så snittet blir 19.8. Plus 2,5 meritpoäng då. Så himla skönt att jag klarade av det! Jag är stolt över att vara smart och ska försöka att inte låta folk trycka ner mig mer för det! Sen vet jag att man inte ska identifiera sig med sina betyg - men de är ett bevis på mitt driv och min förmåga att prestera på topp när det gäller. Så jag är tacksam för dem. Tack Hanna för att du är grym.

Vad jag kommer att sakna mest av allt är mina lärare. Så många bra lärare finns det på Hulebäcksgymnasiet, och jag vet inte om alla är medvetna om hur omtyckta de är. Jag vet några stycken som på studentdagen ska få en stor kram och ett gigantiskt tack för att de gjort min gymnasietid så speciell. ♥


Inte så många promenader i Gatan kvar..


..och inga lektioner kvar med de här buspojkarna!

Dags att bli vuxen nu.

/HM

Party every day

Har haft en så himla härlig helg att jag aldrig ville att den skulle ta slut! Det har vart fest fest fest i Lund, på Lundakarnevalen Tjugotio. Så det har blivit en hel del backstagehäng i syrrans tält, lite fester här och var, musik, dans, glädje. Jag ville verkligen inte åka hem idag. Fast det kanske var lika bra, för nu är jag smått död. Det blir så när man inte kommer i säng förrän halv fem... Härligt det är att cykla hem när morgondimman ligger tät, solen är på väg upp, fåglarna kvittrar som galningar och tidningsbudet precis varit och lämnat tidningen!

Ska slänga upp lite bilder här senare, på alla fina människor som man träffade. Måste säga att det var länge sedan jag var med om så härlig stämning som det har varit i Lund den här helgen ♥

/HM

Lundakarnevalen på g!

Onsdag idag, och ni vet väl vad det betyder? Bara tre veckor kvar till studenten! Yey! Längtar längtar längtar! Mitt schema är helt fullspäckat hela vägen fram tills vi slutar, nästan i alla fall. Men det gör inte så mycket, efter nästa fredag är skolarbetet ÖVER och då kan resten få ta mer plats!

I helgen dock, med start imorgon, blir det det närmaste jag kommer en festival den här sommaren - Lundakarnevalen! Ska dra ner och mysa med systrami och säkerligen träffa hennes trevliga vänner. Borde slutsspurtsplugga, egentligen, men äh. Plugga kan man la göra på bussen? Känner mig dessutom ganska så i fas med det som ska vara klart. Har ingen direkt press på de sista grejerna, bara de kommer i så ska mina små MVG:n vara färdigpacketerade!

Men akta er nu Lundabor, systrarna M ska göra staden farlig i helgen... Loooouuund, here we gooooooooo!




/HM


Balglädje!

Åh, var på Götaplatsen idag och kikade på fina Linda som var alldeles balklädd och fin. Åh vad jag längtar till den fjärde juni nu, då jag också har en ursäkt att klä upp mig riktigt ordentligt! Mitt usla humör blev helt bortblåst när jag såg alla vackra klänningar och frisyrer - jag vill också!

Annars har väl den här dagen inte varit till någon direkt nytta. Jag sov länge. Duschade. Åt. Och sen var det bara att sätta sig på det försenade tåget och åka in till götet för två timmars sång. Det dumma är att jag har massor att plugga. Idag skulle jag ha pluggat undan det mesta. Gah. Dum tjej. Men är ju ledig imorgon också, och då är det jag som går upp tidigt och kommer igång. Minst en grej ska baskemig bli klar imorrn, annars får jag slå knut på mig själv för att det ska lyckas senare!

Noterade förövrigt att många hade utsläppt hår på balen.. borde man ha det? Jag har ju funderingar på en uppsättning, som mamma och jag ska klara av att göra själva visserligen. Borde man tänka om? Eller nä, det ska man nog inte. Men frågan är snarare för mig: Hårband eller inte? Vad tycker ni?


Den planerade frisyren. Bra så? (ska nog ändra lite i nacken så att det vita inte syns)

/HM

We're the only ones in our song

Underbart är verkligen alldeles för kort. Jag vill inte sitta hemma, jag vill vara där min älskling är. Förbaskade engelskaprov som ska ligga på en söndag. Mitt i en långhelg. Jag vill bara ha min varma famn.

Bra dagar har det varit uppe i Linköping. Många nya upplevelser har det faktiskt blivit. Jag har sett min första Bond-film (inte jättevärt det) och så har jag har druckit öl som var god (äpplesmak!). Dessutom så har vi myst massor. Alldeles för lite, förstås, men ändå. Saknar dig redan ♥



/HM

Nedräkningen har börjat

Det känns otroligt mycket som fredag idag. Även om jag vet att veckan inte har kommit längre än till torsdag. Det är alla dessa lediga dagar som förvirrar mig helt. Imorgon är ju ledigt, ergo borde morgondagen vara helg. Ja, tänk så knasigt det kan bli.

När jag tänker efter är det även knasigt att jag de två kommande veckorna bara ska gå två dagar i skolan, per vecka då. Nästa vecka är det ledig tisdag, sen kristihimmelsfärd vilket ger ledig torsdag och fredag (Linköping, here I come ♥). Veckan därpå är det ledig måndag och tisdag, och så har jag tagit ledigt på fredagen för att bege mig till Lund. Och karnevala med min syster. Mys.


Först lite sånt här mys.. (det här är nog förövrigt den sötaste bild jag har sett på min älsk. Blir knäsvag bara av att se den ♥).. 


..och sen lite sånt här knas! Kan det bli bättre?

Jag bör helt klart överleva resten av terminen (resten av mina tolv år i skolan, gah).

/HM

Förberedd

Exakt en månad innan balen, och min balklänning är äntligen klar. Fin blev den, minsann! Väldigt enkel, men ändå helt perfekt. Tänkte ge en sneakpeak här, men.. nä. Den får vara en liten hemlighet fram tills den 4 juni.

En liten sneakpeak på en eventuell balsminkning kan ni dock få. Var på sminkkonsultation idag, valde festsminkningen men fullt så galen blev den väl inte. Syns inte så bra här, men ögonsminkningen går i guldtoner, det kan nog få hålla i sig till sen också. Eller, vad tycks? (:


Festsminkad.

Det är helt sjukt hur skoldagarna sakta men säkert börjar ta slut. Det känns som om allting går för snabbt, samtidigt som det går så himlans långsamt.

Nåja, ska ta mig igenom sista veckorna. Den 28 maj sätts betygen. Och de betyg som fortfarande inte är bestämda ska baskemig inte lyckas sjunka. Så det är bara att köra slutspurt nu!

/HM

Valborg

Mjo, igår var det valborg, och en synnerligen lugn sådan för min del. Först en sväng till Näckrosdammen för att kika på pappas kör som sjöng så fina vårsånger, och sen lite picknick. Söta Linda joinade, och sen gick vi och såg på kortegen. Dålig tajming att det började regna, eller ja, bra kanske, precis när picknicken var över och så höll dugget i sig i några timmar. Blä. Men det var mysigt ändå, himlans massa fina, knasiga, provocerande vagnar. Tyckte dock synd om folk i tunna (eller knappt några!) kläder, som gick där och frös. Jag var stelfrusen efter en stund. Hua.

Sen blev det i alla fall en sväng till Chez, där resten av kvällen spenderades. Kände inte att det var värt att dra vidare. För seg. Riktigt trevligt blev det i alla fall!


Kören Röstrum med flera andra glada sångare.


Åh, Upp! En av de charmigaste vagnarna, tycker jag.


Göteborgshjulet ute på vift.

/HM

RSS 2.0