Birthdaygirl

It's my party and I cry if I want to! Vilket man kanske inte ska vilja på sin 19-årsdag, och det vill jag inte heller - för den har varit alldeles perfekt. Ja, förutom att jag är sjuk då. Men blev väckt på morgonen av skönsjungande föräldrar och pojkvän (väckt, hrmm.. sov räv lite kanske) och fick paket och frukost på sängen. Så nu har jag lite mer pengar, en jättefin kakhylla (?), ett guldhalsband och så ska jag och pojken min gå och välja ut en bikini till mig. Bra att ha till Teneriffaresan! Fick dessutom ett jättefint kort från Johan, som var egengjort med rim i. Men det är aaalldeles för fint för att läggas upp här! <3



Har även blivit lite släktmiddag med god mat och kladdkaka till efterrätt. Massor av gratulationer har trillat in och jag känner mig alldeles perfekt mycket firad!

Dock så har inte helgen hjälpt mig att krya på mig nämnvärt. Nu blir det världens tryck i hela huvudet när jag böjer mig framåt. Lite smått jobbigt att inte kunna plocka upp grejer från golvet utan att huvudet exploderar i smärta! Nej, nu är det hög tid för ett besök till doktorn. Kan inte skjuta upp det mer nu, om jag ska ta mig till skolan den här veckan..

/19-åringen


OS och mys

Sitter och kikar så smått på herrarnas bronsmatch i curling. Curling är baskemig en förvånandsvärt spännande sport. "Kommer stenen att hamna rätt, kommer den att slå bort rätt sten eller lägga sig bakom guarden?". Låter jättespännande, jag vet, men det ser kul ut. Kanske att man borde testa det någon gång?

OS i allmänhet kan vara ganska kul, om det går bra för svenskarna. Och det gör det ju verkligen i år, så då är det ju ett perfekt sätt att fördriva några timmar på! Ikväll bli det mer skidor, och Kalla ska åka. Kanske har hon en liten chans att ta medalj, även om det inte är hennes gren? Kalla är i alla fall typ den charmigaste skidåkaren på länge, så söt är hon! Hennes positiva energi smittar av sig!


Heja Charlotte!

Nej, nu väntar jag på att baby ska komma hit, så ska vi mysa framför melodifestivalen med choklad, brieost, vindruvor, chips.. hmm, känns som om vi har hur mycket snask som helst hemma? Mums..  

Och imorgon blir jag 19. Fast jag tror visst redan att jag är det. Imorgon blir det dock officiellt, och då får jag bli lite mer firad också. Myskväll och mysdag väntar!

Ha det fint (:

/HM

Min musikalmaskerad

Riktigt mysigt blev det igår, även om vi inte blev så många till slut. Men nu känner jag att min födelsedag är alldeles lagom firad, och då har jag ändå själva födelsedagen kvar. 

Mår dock piss idag. Huvudvärk som bara den och snorförkyld. Vet inte hur mycket av huvudvärken som är baksmälla, men den bör ju ha gått över vid det här laget. Det är en typiskt dålig grej att vara födelsedagsbarnet och bli hetsad till att dricka mer och mer.. Men får väl tycka att det var värt det då, ändå.

Jag och Johan var inte de snyggaste Sandy och Danny igår, men vi var ändå helt okej får man väl tycka. Men ja, vi blev slagna ganska rejält av dessa två:


Kevin och Emelie hade gått fullt ut!


Vi var lite mer småsöta, snarare än coola.

/HM


Nightgown





Om jag säger musikal och slumberparty, kan ni gissa vem jag är?

/HM


Look at me



Såhär lär min fredagkväll se ut. Ungefär. Om jag inte slumrar till innan dess.

/HM

Viljestyrka

Jag är nog en av de envisaste människorna jag vet. Vill jag något så ger jag mig inte i första taget, även om jag ibland känner mig som, eller kanske verkar vara, en pushover. Och imorgon vill jag ha fest. Och då blir det så, även med en trött Hanna. Om jag mår sämre imorgon så fine, då ställer jag in. Men jag vill inte. Så alla ni som ska komma - räkna med party!

Men jag tänker dock inte släpa mig till skolan imorgon. Där går min gräns. Jag hatar att inte vara i skolan på några dagar, känns som om man missar massor. Och någon gång måste allt det tas igen. Hua. Men det är välan nästa veckas problem det..

Nej, sömn är en bra grej på vägen mot att friskna till!

/HM

Snabbsänka för hemmabruk eftersökes!

Skippade läkarbesök idag, efter att ha sovit hela natten och faktiskt kunnat andas genom näsan. Dessutom var febern inte tillräckligt hög för att jag skulle kunna med att trilla in där och kräva en massa tester. De skulle väl bara ha fnyst något om "vanlig förkylning" och skickat hem mig. Näe, men allvarligt talat. Känner mig lite som en hypokondriker ibland, även om jag faktiskt är sjuk på riktigt!

Något som jag och mams efterlyser är en snabbsänka för hemmabruk! Alltså, något som testar om man har bakterier i sig eller inte. För då vet man ju om man behöver traska iväg till farbror doktor för att se vad för bakterier det är, eller om man ska vänta ut sjukdomen hemma. Så, vem vill lansera en sån grej? Första kunden ser vi här!

/HM

Man ska inte önska sig saker som man inte vill ha

Jag ska sååå sluta önska att jag blir ordentligt sjuk - man ska inte önska sådant för då går det i uppfyllning! Självfallet fick jag samma dag som önskan uppstod massa feber, och idag har jag ont i halsen, öronen, och mår allmänt piss. Har inte orkat lämna soffan på hela dagen, och förlorade en del av det lilla som jag orkat få i mig. Jag orkar inte vara sjuk! Jag har inte tid att vara sjuk! Får se om jag släpar mig iväg till läkarn imorgon för att se hur sjuk jag egentligen är.

Min helg är ju fullspäckad med roliga grejer, så det är väldigt feltajmat att bli ordentligt sjuk nu.. särskilt när jag är värdinna för en av grejerna! Och så är det ju min förbaskade födelsedag på söndag! Så vi hoppas på ett mirakulöst tillfrisknande imorgon så att helgens planer får stanna kvar.

/HM

Buuu.

Känner för att sticka huvudet i snön så att det svalnar något. Men gissar att de panodil som jag tagit bör göra det jobbet bättre. Hua, hatar att ha småfeber som inte vill ge med sig! Värre än att vara riktigt sjuk, för man mår skit men kan inte med att stanna hemma från skolan. Buuu säger vi till det. Och ännu mer bu åt att jag har börjat känna av öronen. Jag har inte tid att bli ordentligt sjuk nu!

Buuu säger vi också till religionsuppgifter som inte är vettiga. Hur ska jag veta vad jag tycker om alla knasiga sekter som finns där ute? Vad samhället ska säga om dem? Nej, vettigare, eller åtminstone mer intressanta, uppgifter efterlyses.

/HM


Söt!



Nog för att melodifestivalen i år inte lyckats med mycket, men den här bilden av Salem al Fakir meets Karl Bertil Johnsson, den är en fullträff!


/HM

Komplex som föds redan när man är liten

Sitter och kikar på Spanglish, en riktigt bra film. Men så hemskt är det att se hur mamman ständigt försöker förändra sin dotter. Hur hon köper för små kläder för att "motivera" dottern att gå ner i vikt, inte uppskattar henne utan istället skämmer bort hushållerskans vackra och smala dotter. Hur kan en mamma bete sig så mot sitt barn? Hur kan man inte älska sitt barn villkorslöst? Hua, när jag får barn ska de få veta varje dag hur unika och älskade och perfekta de är!

Ursäkta, blir lite upprörd.

Funderar också på varför det är så svårt att älska sig själv villkorslöst. Jag övar varje dag, på att se hur perfekt jag är. Men tusan, det är svårt, för man blir programmerad till att se felen i sig själv. Även om ingen annan ser dem. Så jag har på sistone börjat trotsa mina "fel" och köpa kläder som framhäver (eller formar snyggt i alla fall) de områden som jag egentligen skäms över. Jobbar på att sluta skämmas. I'm getting there.



Kände mig faktiskt ganska snygg idag.


/HM

Söndagkväll

Jag vet en tjej som är jättesugen på att gå till skolan imorgon igen, sätta sig med allt plugg och vara jätteduktig och effektiv och pigg och trevlig. Och mellan allt detta så känner hon för att kasta sig ut i den meterhöga snön och göra änglar och ha snöbollskrig och yey vad kul!

Nej, allvarligt talat. Vill stanna hemma i sängen med något gott och en bra film och glömma allt vad skolarbete och måsten heter. Jag orkar bara inte.

Tror att det är hög tid för mig att få lite sol i sinnet och på huden. Behöver verkligen piggas upp! Men nu är det bara fyra veckor kvar innan färden går till Teneriffa. Längtar sjukt mycket!


På den här ön ska jag befinna mig snart! Soool!

/HM

Några bilder från gårdagen


Värdinnan


Kökshäng






Dansa och sjunga till grymma 80-talshits!


Skål vänner!

/HM


Snö snö snö.. och så lite till.

Det är ett förbaskat under att jag tog mig hem igår. Att jag ens tog mig in till stan. Förstår ni vilka sjuka mängder snö som dimper ner på backen nu?

Bussen in igår var en timme sen. Först en halvtimmes väntan i Bollebygd, sen en halvtimmes kö (!) på motorvägen. Det var en bil som hade brunnit, så vi fick vänta. Kom fram kvart över åtta istället för kvart över sju. Blä för snö. Hemresan gick dock förvånandsvärt bra. Paps mötte mig vid busshållplatsen, gillar inte att gå hem ensam i mörkret. Hans fotspår från typ tio minuter tidigare hade nästan snöat igen när vi gick hemåt! Och idag syns det inte alls att vi var ute och traskade i natten.

Nu får det ta och sluta snöa!

/HM

Back to the 80's



Yo yo. Ut i snöovädret och resa tillbaka till 80-talet. See ya.

/HM

Semledags!



Nu var det baskemig hög tid för årets första semla!

/HM

Lovfeber

Min dag av måsten fick ett abrupt slut när mitt huvud inte ville piggna till, och jag upptäckte att jag har feber. Inte så mycket, men tillräckligt för att hindra alla planer på att vara nyttig eller social idag. Istället har det blivit tv och rota runt i skåpen efter godsaker. Sicket bra sätt att spendera dagen på.

Är dock chockad över att jag inte har varit mer sjuk det här lovet. För några år sedan betydde lov för min del nerbäddad med massa feber och valfri trevlig sjukdom. Eller bara småfeber ibland, faktiskt. Men ändå. Blev sjuk så fort jag varvade ner, vilket ju alltid hände på loven. Har lyckats bli lite friskare nu, vill jag gärna tro, men fortfarande kommer småfebern krypande ibland. Blä. Varför ska man inte kunna ta det lugnt OCH vara frisk?

Nåja, imorgon är jag frisk, vare sig min kropp går med på det eller inte. Lov har jag och kul på lovet tänker jag ha. Minsann!


/HM

En dag av måsten

Godmorgon!

Mitt huvud känns inte som om det riktigt har piggnat till än, även om jag har varit uppe i två timmar alla redan. Trött tjej idag!

Tänkte försöka organisera mig lite idag ändå. Städa, röja lite kanske.. men jag är inte på rätta humöret! Kanske är allt som krävs riktigt hög och dansvänlig musik, så går det lättare. Mitt rum och min toalett ser inte helt okej ut nu, det är hög tid att de blir städade!

Nåja, en fika har jag i alla fall att se fram emot senare. Så duscha och klä på mig måste jag faktiskt orka göra idag!


Tänk vad skönt att vakna upp färdigsminkad och allt..

/HM

Hemma igen, ensam igen..

Resan hem kändes väldigt lång idag, helt slut var jag när jag trillade innanför dörren härhemma. Påminn mig om att inte ta med mig en bautaväska nästa gång!

Sitter så smått och väntar på att få krypa ner under täcket och gosa in mig i älsklings famn, så som jag blivit lite bortskämd med att göra de senaste dagarna. Men icke. Får vänta till nästa helg innan jag får göra det igen. Och jag får faktiskt skylla mig själv med att jag åkte så tidigt. Ska ju visserligen leva lite här hemma också, men ändå.. vill ha mer tid!


Mer pussar åt folket!

Imorgon blir det fika med töserna, kanske en utgång om andan faller på. På fredag blir det 80-talsfest hos Jessica (jag kommer vara så himla snygg!) och lördag funderar jag på att ta en filt, något gott och mysa framför melodifestivalen. Så ja, resten av den här veckan ska nog bli hålligång den med!

/HM


Borta bäst, om det är med dig

Jag har det bra här, och jag vill aldrig åka hem. Ångrar så att jag inte ska stanna hela veckan!

Nu ska vi se på Till vildingarnas land och mysa med min gosepojk.

/HM

Alla <3-ans dag

Sitter uppe i Linköping, har kidnappat Johans bärbara dator. Väldigt ovant! Pojken min var tvungen att springa iväg på rep, så jag sitter här och myser själv en stund. Har precis sett The Proposal, riktigt mysig. Får passa på att se sån romantik när Johan kan få slippa se den med mig, haha!

Såg dock på annan film förrut, Oh Brother where are thou?, och mös med chokladen som vi gav till varandra. Pojken min tycker nog att den här dagen är lite smått onödig, men jag tycker att det ger en ursäkt att mysa extra mycket!

Jag hoppas att alla tar vara på dagen och myser med dem ni älskar. Glöm inte att låta dem veta hur älskade de är!



Jag älskar dig!


/HM

Over and out

Har ingen aning om vad jag gjort sen jag kom hem vid elva i förmiddags. Men nu är det kväll, snart ska jag krypa ner under täcket och nana, och imorgon tio över nio går bussen från borås till linköping. Ska vara där från fredag till onsdag, så himla underbart!

Jag vill ha imorgon nu!




Förresten - visste ni hur farligt det är att få en större necessär? Man fyller den så himla lätt!

/HM

Sportlov!

Ett engelskaprov och en inställd svenskalektion senare, och så har jag sportlov. Eller ja, egentligen inte, men imorgon gör jag något okaraktäristiskt och skippar skolan. Istället blir det en tidig buss upp till Linköping! Bra grej!
Mindre bra grej: tänkte ta bussen kvart i tio hem, men bestämde mig för att se om läraren skulle säga något intressant. Det skulle hon inte, för hon var sjuk. Istället blir det kvart i elvatåget hem. Skillnaden blir tjugo minuter, men det känns ändå segt att vänta.

/HM


KLAR MED PROJEKTARBETET!

Trodde aldrig att jag skulle kunna säga det, men nu är projektarbetet färdigt och inlämnat! Jag hade lite svårt att släppa det, man kan alltid göra det bättre och jag var inte heeelt nöjd. Men nu var jag bara tvungen att släppa taget.

Ikväll har jag bara slappat. Jag är så rädd för att jag ska bli sjuk på lovet då jag slappnar av och släpper taget, så jag försöker varva ner lite i taget. Kanske borde gå och lägga mig snart i alla fall. Har typ bara en lektion imorgon (eller två, men den ena är eget arbete och jag är klar)..(eller tre, men den tredje är också eget arbete och jag tänker inte börja innan lovet). Men jag tänker i alla fall åka till skolan, lite stolt är jag. Lektionen börjar åtta, och det är prov. Borde vara pigg.


Så här glad borde jag vara. Lite chockad ännu, men det kommer nog!


/HM

Puuuuh!

Nästan klar med projektarbetet, imorgon lämnar vi tusan in det oavsett! Bara några smådetaljer kvar faktiskt, och det blir ändå helt okej. Får se vad läraren säger. Kanske inte smartaste grejen att skriva om historieundervisning till en historielärare.. men men. Hoppas att han gillar't!

Två dagar kvar i skolan innan jag drar upp till Linköping. Det ska bli så himla mys! Längtar efter min gosegubs ju ♥

Var i alla fall och köpte mönster till min klänning idag. Köpte det som jag ville ha, och det ska nog bli jättefint! Det kommer inte att se ut exakt som bilden nedan, men ungefär. Lite mörkare grönt bara.. Ska nog bli bra! 
 


Den gröna, långa, tredje från vänster, är den som jag ska sy upp!

Var dessutom en sväng på Emmaus och utrustade mig med kläder inför kommande maskerader. Jag hittade helt grymma grejer. Kommer vara så himla fräck på i ena utstyrseln, och söt i den andra! ^^

/HM

I'm up!



Sovmorgon idag kunde jag ju bara glömma. Tog bilen till ett möte vid åtta, var där en kvart, åkte hem igen. Onödigt kan man tycka, men förhoppningsvis blir det bra resultat på mötet!

Ska nog in till stan med mams senare.. hitta mönster till balklänningen! Eller ja, jag vet ju redan vilket jag vill ha, gäller bara att det passar tyget också, eller vad man ska säga. Kanske ta en sväng på Emmaus också, och rota fram kläder till de maskerader som jag ska på i månaden. Längtar!

/HM

Jag är godissugen..



.. fast ändå inte. När är det jul igen?

/HM

Effektiv!

Börjar få lite smått huvudvärk, men jag känner att det nog blir bättre med den saken när jag kommer till kören och får sätta i mig lite ostmackor. Känns alltid som om jag äter mest där, men det är bara för att jag alltid är så himla hungrig vid den tiden - ostmackorna får ju bli min middag, haha!

Har i alla fall gjort klart en svenskauppgift som inte ska in förrän efter lovet egentligen. Men jag blev klar idag, så då lämnade jag in den. Skönt att ha den gjord.

Har även haft utvecklingssamtal idag, diskuterat framtidsplaner. Han kände sig trygg med min framtid, sa han. Bra, då är det en av oss som gör det! För även om jag gör alla förberedelser, skaffar ett jobb, ställer mig i bostadskö (vänta - har redan gjort det!), så måste jag förr eller senare komma på vad jag vill bli! Läskigt..

Nej, klurar på om lite mer tid ska få läggas på projektarbetet. Det ska trots allt in den här veckan. Tror att jag fortsätter vara effektiv och gör det nu!

/HM


You've got the power

Det blev faktiskt lite film och ostbågar förut. Ingen Disney dock, utan såg istället på Swing Vote. Kevin Costner spelar en kille, Bud, som knappt bryr sig om något, förutom sin dotter, öl och fiske. Han bryr sig inte ens om att rösta. Men hans dotter Molly, en riktigt smart och engagerad liten tös, hon tycker att det är viktigt att ta sitt ansvar. Så när pappan inte lyckas dyka upp till vallokalen i tid, då röstar hon i smyg åt honom. Men ojdå, rösten räknades inte för den registrerades för sent! Och nu föll det sig så att valet blev oavgjort (!) så pappans röst ska få avgöra vem som blir amerikas näste president!

Filmen utvecklas till att båda kandidaterna gör allt för att vinna över denna avgörande röst, de överger det mesta som deras parti står för, för att på så vis kunna övertala röstaren. Tänker dock inte avslöja hur det slutar..


Bud med dottern Molly i Swing Vote

Men tänk er det va, att få avgöra vem som blir USA:s nästa president! Sicken press! Tänk om man väljer fel? Hur ska man kunna välja rätt egentligen? Jag skulle nog inte klara att ha sådant ansvar vilande på mina axlar..

Nästa höst är det val. Några klasskompisar älskar att diskutera politik, och är duktiga på det också. Men jag blir bara förvirrad. Jag vet inte vad jag tycker blir bäst. Vad alla partier tycker i alla frågor. Vet inte ens om jag orkar sätta mig in i det. Det är lång tid kvar till valet, men jag verkar vara tvungen att veta nu var jag står. Och visst har jag en uppfattning. Men ingenting är spikat än.

Hur ska man kunna avgöra, egentligen, vad som blir bäst i framtiden? Det går ju inte att veta nu!

/HM


Filmsugen!

Tänk att det kan kännas som om man har kommit någon vart när man har lika mycket kvar att göra idag som man hade igår. Skillnaden är att vi idag skrev till fler punkter som vi hade glömt, och därför kände vi oss duktiga. Men en hel del återstår fortfarande.. klara i tid ska vi dock bli, utan att ens behöva sitta sista kvällen!

Men inget mer projektarbete idag. Tänker ha helg och slappa i soffan med lite ostbågar en stund, eller ta itu med något annat på att göra listan kanske. Möjligen att jag får ryck och läser igenom hela rapporten, men det är inte så troligt. Ni vet hur man blir blind på det man själv skrivit? Well, jag ser inte alls hur jag ska kunna bidra med några fler smarta tankar idag. Så nej, släpper det!

Undrar om det går någon bra film nu? Är jättesugen på en riktig mysfilm! Eller disney kanske.. åh, skönheten och odjuret! Men den har jag sett så mycket att den är sönder.. buu. Får hitta någon annan, har trots allt tv1000-kanalerna att bläddra mellan.



Vad jag älskar den här filmen! Tänk att ha en så fin klänning som Belle har.. *drömmer mig bort*..

/HM

Melodifestivalen 2010 är igång!

 

Inga förväntningar är alltid det bästa, då blir de alltid överträffade! Och jag vet inte jag, men tror nog faktiskt att dagens deltävling får helt klart godkänt. Vi skickade iväg Salem al Fakir (sötaste bilden på honom som Karl-Bertil Jonsson, men kunde inte hitta den!) och Ola till Globen. Helt okej. Men kvällen överraskning var "metallbandet" Pain of Salvation - så himla bra! Satt och väntade på att låten skulle sluta vara en jättemysig låt där sångaren hade världens finaste röst, och istället bli brötig metall med growls och sånt. Men det hände inte. Så den låten gick till andra chansen, tillsammans med Jessica Andersson, och jag hör gärna den igen!

/HM

Lördag tra la la

Lördagsplugg - nu kör vi!


Lördagssnygg - glöm det!

/HM

Spårlöst försvunnen

Tänk om man bara skulle försvinna. Lämna mobilen, datorn, allt som man kan bli spårad via, lämna familjen, skolan, livet man har här och skapa ett nytt.

Jag gillar inte den tanken, men Skavlan tvingade på mig den. Det känns lite otäckt att tänka så. Jag som knappt vågar bestämma mig för en utlandssemester på egen hand. Försvinna helt då? Aldrig...

Vem skulle jag vara då, om jag inte fick vara jag längre?

/HM

Äntligen fredag!

Är helt slut nu! Lång dag blev det idag, och jag har behövt vara med i huvudet större delen av dagen. Så nu är det skönt att vara hemma, att ha helg.. även om det innebär ännu mer plugg, så får jag ändå vara hemma. Och slappna av.

Ikväll blir det revbensspjäll, lite På spåret.. låter som om jag har ett pensionärsliv, men det är kvällar som den här som jag tycker bäst om! Ingen press på att vara social, trevlig, glad.. bara jag, mina föräldrar och min favoritmat. Lägg till en pojkvän i den ekvationen och vi har en helt perfekt kväll!


Mysa med dessa två.. (:

/HM


Längtar

En dag till. Sen helg fullplanerad med plugg. Sen en vecka till. Sen helg. Och då. Då får jag vara lycklig.

Förstår inte hur man kan längta så mycket! ♥

/HM

Gääääsp.

Idag är en trött dag. En sån dag som känns helt onödig. Lång håltimme i skolan, i väntan på en lektion där vi fick en uppgift och fick gå hem. Helt plötsligt skulle jag springa till bussen, där jag slocknade direkt sen. Slocknade på soffan igen efter att ha läst igenom uppgifthäftet i religionen (läraren hade rätt, en del av texterna var helt oläsliga!). Sitter och försöker vakna till nu så att jag kan förbereda redovisningen som jag har imorgon.. inte kul att komma helt oförberedd.

Så, vakna till nu!

/HM

Gissa vad?

Ikväll hände något magiskt, något extremt sällsynt, något som kan få dig att tappa hakan..

That's right, jag gick iväg och tränade! Kom iväg en gång förra halvåret, det var väl ett lite väl dyrt träningspass kan man säga.. så i år ska jag skärpa mig och försöka komma iväg fler gånger! Enda problemet (förutom det faktum att soffan är alldeles för skön) är att hon som håller i träningen kör så himla hårt. Hon blir ju för tusan aldrig trött! Så när man själv ligger i en blöt hög på golvet och flämtar, då peppar hon om att fortsätta. Vilket ju i och för sig är en bra grej.

Aja.. fler träningar ska det bli framöver! I mars ska jag vara den hetaste bikinibaben på hela Teneriffa!


Så här ska jag se ut i mars.. fast brun. Och mer vältränad. Så det så.


/HM

Nom nom nom


Så söt!


Så klockren!

/HM


Förvirring

Ännu en ledig dag idag. Börjar kännas som om det här är någon slags försmak inför högskolan. Hur ska jag då klara av den, om jag inte ens orkar klä på mig en vanlig onsdag här hemma? Men äh, det är lååång tid kvar tills jag har det problemet..

Försöker verkligen tänka nu, men något tar stopp. Jag vet knappt ens längre vad jag vill ha sagt med rapporten på projektet. Förhoppningsvis klarnar allting till helgen, då jag och Emelie ska sitta hela lördagen och söndagen, tills allting är klart.

/HM

Ny kärlek <3

Jag är upp över öronen nyförälskad! Uppvaktningen har hållt på ett tag, det har varit lite on och off, men idag, idag föll allting på plats.

Kan ni tänka er det, att man kan bli kär i en frukt? Eller ja, snarare i smaken, haha. Åt det mest PERFEKTA granatäpplet idag, det var varken surt, omoget, ruttet, eller något sådant. Alldeles perfekt moget och.. stunsigt (?) som ett granatäpple ska vara. Det var dock lite litet, så det tog slut lite för fort. Men det är väl som man säger, är man kär så har storleken ingen betydelse! ^^


Mmmmm.. granatäpple <3

Nej, nu ska jag nog ta och ringa min egen mänskliga kärlek istället. Men man får faktiskt se till att hitta andra njutningar i vardagen när den man älskar bor alldeles för långt bort, så att saknaden lindras lite! ♥

/HM


Känner mig lite såhär nu:


          Ungefär: Hej, vad ska jag göra nu?






















/HM


Snöoväder - stanna inne!

Pedagogik, didaktik, historieundervisning.. orden snurrar runt runt i huvudet på mig. Ibland undrar jag om jag verkligen tycker att det här är intressant? Och varför inte rapporter bara kan skriva ihop sig själva? Och varför jag börjat hitta andra saker att göra istället för att plugga...

Har i alla fall en "jag tänker inte klä på mig eller knappt ens borsta tänderna"-dag. Riktigt skönt faktiskt. Även om man känner sig aningen.. opresentabel. Men jag tänker ändå inte lämna huset idag, så vem bryr sig. Och sugen på att gå ut i snöovädret blir man inte heller, när snön yr utanför fönstret, och snöhögarna är större än vad jag är på vissa ställen. Hua!


Man ser nästan hur snön yr därute..

/HM

God morgon!

Första lediga dagen av två, och jag försöker komma på hur jag ska motivera mig själv till att plugga klart projektet idag. Belöningssystem kanske? Eller bara jobba på och få gjort så mycket som möjligt. Till helgen ska det vara klart, i alla fall alla frågeställningarna, så att det sista kan ordnas ihop då.

Jag ser ljuset i tunneln..

/HM


Planeringsfreak

Vad trött jag blir. Tänk att jag ska hålla på och förstöra så för mig själv!

En av de bästa grejerna jag vet är att planera. Själva planeringen är oftast bättre än grejen man planerar för (okej, inte alltid, men ibland). Så nu har jag gått och planerat så smått för att fylla år, vilket inte inträffar förrän om en månad. Men kunde jag vänta lite till, och hålla mig ifrån att planera in en fest då? Icke. Så nu tog jag ifrån mig själv den glädjen att gå och vänta och planera. Nu är saken i andras händer, och det beror på vilka som vill komma nu. Förhoppningsvis vill alla komma såklart, men det är inte det som är grejen. Det är liksom inte min planering längre, utan deras. Jag inser att det här låter knäppt, men sån är jag.

Och jag säger då det, att känner någon sig oinbjuden, som jag har råkat glömma (sånt händer och jag ber om ursäkt), så hör av er!

/HM

Snö kan vara bra..

..när den faktiskt gör att skolan ställs in. Kom till skolan imorse, och möts av nyheten att vattnet har frusit. Fruset vatten = ingen skolmat = alla lektioner efter 12.00 ställs in. Så idag hade jag idrott och sen åkte jag hem. Skönt! Och extraskönt att ha gjort styrketestet på idrotten nu - jag hade blivit mycket starkare! Yey me!

Så nu har jag ingen skola förrän på torsdag. Ganska rejält med tid till att plugga, kan man ju tycka. Men jag kommer att behöva varje stund, om projektet ska bli klart. Så idag ska jag göra klart allt annat skolarbete, så att jag har hela tisdagen och onsdagen att ägna åt projektet. Yey...

/HM

RSS 2.0