Lundahäng

Tappade allt vad pluggmotivation heter när jag insåg att jag har långhelg nu. Och ska inte ens vara kvar och mysa i Linköping, för snart går tåget ner till Lund och systrami och Amanda och fin inflyttningsfest och utgång på både nation och i Malmö. Tanken är att jag ska plugga på tåget ner och hem.. hmm, stabil plan? Nä. Men det blir bra det här!


Hoppas att Lund bjuder på sol och värme!

En månad i Linköping

Åh, fick en fin överraskning idag - lönen! Det känns som om det var evigheter sen jag jobbade sist, men i själva verket är det ju bara en månad sen jag var och gosade med alla de fina barnen. Borde springa förbi och kramas lite nästa gång jag är hemma.. I alla fall, trevligt med lite extra pengar!

Jag har svårt att ta till mig det här med att leva ekonomiskt - jag är ju knappast en fattig student när jag fortfarande får lön. Svårt det där. Sen så har jag ju i och för sig en snål läggning, så kommer nog inte att hamna i pengatrubbel även om jag unnar mig lite godsaker. Det här med pengahantering löser sig säkert efterhand! Skönt att inte behöva tänka på el- och vattenräkningar i alla fall.. Det här med att bo i korridor har helt klart sina fördelar!

Nej, kanske att man skulle ta och sätta sig ute en stund? Det är strålande sol, så min termometer luras och påstår att det är 21 grader när sanningen ligger närmare 16. Max. Men ändå, borde ut och njuta av det fina höstvädret!


Kajsa tycker att det är bra både med pengar och sol.

Men heej!

Ojrå, här fanns visst en blogg där det är meningen att jag ska skriva intressanta saker. Uhu, vad tomt det måste ha varit utan alla mina visdomsord...

Men allvarligt talat - nu är studierna igång på riktigt! Ja, inte mer än första kursen förstås, som vi läser med resten av HU, men ändå. Mycket nytt att vänja sig vid är det. Men jees vilka roliga första veckor det har varit! Har redan hunnit skaffa mig en del studenthistorier - dock inga som jag tänker dela med mig av här.

Eller jo, kan avslöja att jag på en förfest hos mig blev lite väl party och glömde byta skor innan vi åkte därifrån - så jag gick ut i foppatofflor. Det var en speciell kväll det, men bara att bjuda på't!



Åh, har träffat så många fina nya människor under de här veckorna. Känner att det kommer bli fyra bra år här i Linköping ♥

RSS 2.0