Prinsessbröllopet

Jag vill också gifta mig. Har suttit hela dagen och myst framför tv:n, med familjen, massa god mat och god dricka. Åh, bröllopet mellan kronprinsessan Victoria och Daniel Westling ♥ (eller prins Daniel som han tituleras nu). De har sett så lyckliga ut hela dagen, helt nyförälskade! Så vacker är Victoria när hon ler och strålar, vilket hon gör hela tiden.

Stämningen går verkligen rakt genom rutan, och en och annan tår har fällts i soffan. Så fint är det, och det är ett minne för livet att ha varit med om det här. Jag unnar dem all lycka, och måste erkänna att jag idag känner mig lite väldigt rojalistisk. Jag ser absolut ingen fara med att låta kungahuset vara kvar. Tvärtom.

Sen är ju dessutom all kärlek underbar ♥


Det vackra, och rörda, kärleksparet.

/HM

Sjukling

Har hicka. Riktigt illa med tanke på att jag dessutom har hosta och ont i halsen. Hickhosta är inte min favoritsysselsättning, om vi säger så!

Var och jobbade idag i alla fall, med alla charmiga småbarn. Hoppas inte att jag smittat någon! Hade tänkt att jobba imorgon, men det går inte. Bakade istället en kladdkaka (nyttigare recept, bara lite gummikaka') som jag ska mysa med imorgon. Kanske att man får en pojkvän hit också, om han har blivit något friskare. Det är så typiskt, när vi har två lediga veckor tillsammans på hela sommaren så är båda sjuka! Gah!

Kurera mig ska jag göra, och bli av med den här skiten.

/HM

1-100 literally

Trööött! Känner inte alls av att jag har sommarlov än, vilket jag ju egentligen inte har heller, men ändå... sen vi slutade i onsdags har jag inte haft en slapp dag (förutom torsdagen, då jag sov till tre. men det gills inte). Jobbade i fredags på förskola, åkte direkt till Linköping med pojken för att röja i lägenheten (och gå på kofestival såklart), sen hem och gå på inspelning av Doobidoo, och idag jobba på äldreboende. Imorgon blir det mer jobb på förskola och på torsdag ska jag nog också jobba på äldreboendet. Känner att jag varvar mellan småttingarna och gamlingarna. Fast de är så goa allihopa så det gör inte så mycket att jag jobbar nu när jag egentligen ska vara ledig. Besides, är glad för alla tider jag får, det är ändå pengar vi snackar om här..

Nana ska jag göra snart nu, och kanske få gjort lite nytta imorgon på förmiddagen. Börjar inte förrän halv två, ska hinna sola lite innan!

/HM

Ko-festival

Godmorgon alla pigga och goa!

Sitter uppe i Johans korridorsrum i Linköping, och är trött som bara den. Vi åkte upp igår för att städa ur rummet och plocka med alla grejer hem. Idag blir det dock inte så mycket städat, för vi ska på Ko-festival! Lithe Blås, där Johan är med, ska uppträda, får äntligen se dem nu! Får hoppas att jag inte blir alltför avskräckt av min mans snygga dancemoves, haha.

Det känns fortfarande tomt efter skolan, inte alls som ett vanligt sommarlov. Då vet man ju att man kommer tillbaka till skolan, men nu... nu är det verkligen bye bye Hulebäck för gott. Försöker verkligen vänja mig vid den tanken. Går det inte får jag la bli lärare då, och återvända.. hmm.

Nej, nu ska jag ladda för att hitta till festivalen. Det går inte att hitta gården på kartan, jag har i alla fall inte gjort det än, så jag är lite nervös då jag ska köra. Men det är typ bara tjugo minuter bort, så vi lär ju inte kunna irra runt längre än en timme. Håll tummarna för mig!

/HM

För jag har tagit studenten, fy fan vad jag är bra!

Gårdagen var en av de bästa dagarna någonsin, även om den nu i efterhand känns helt overklig. Att man kan hinna med så mycket på ett dygn! Halv fem gick jag upp, sex nästa dag kom jag i säng, och nästan varje timma har det varit fullt hålligång!

Dagen började med champagnefrukost i Mölnlycke (när jag väl hittade dit, kartan var oläsbar så jag irrade runt en stund innan en klasskompis körde förbi och plockade upp mig), sedan mys i skolan med lärarna, studentlunch med underhållning av lärarna, och sedan - utspringet. Så overkligt var det. Jag sprang inte ut, ville inte trilla och dö på den hala catwalken, så kom fram till klassen lite senare. Så fort var det över.

Sedan blev det flak, vilket var det bästa med hela dagen. Sån fest har man aldrig sett maken till! Fick lugna ner mig lite på mottagningen innan det blev studentfest på Boulevard. Fick med mig Johan och Linda, och festade hela natten. Aningen trött på morgonbussen hem..

Den här dagen kommer jag aldrig att glömma. Och jag kommer aldrig att glömma alla underbara människor som jag träffat under de här tre åren. Jag kommer att sakna Hulebäck, alla lärare, alla klasskompisar.

Nu väntar det okända..



/HM

Imorgon..

..tar jag studenten! Wiihooo! Håller på att dö av nerver, men vet att det kommer att bli en fartfylld dag och kväll som jag aldrig kommer att glömma!

Om bara regnet kan hålla sig borta nu också, så blir allt perfekt!

13.00 springer vi ut. Hör du det väderguden, inget regn då!

/HM

Vad är väl en bal på slottet? Jo, faktiskt helt underbar.

Åh, balen igår! Så himla perfekt! Alla vackra klänningar (alla fula med för den delen), den goda maten, den vackra omgivningen ute på Marstrand, där solnedgången glittrade röd, de härliga människorna som jag först nu börjar inse hur mycket jag kommer att sakna! Den här kvällen var verkligen helt perfekt, dock något kort. Jag hade utan problem kunnat stanna där hela natten och bara njuta av den härliga stämningen!

För alla bilder rekommenderar jag en titt på facebook. Men här kommer ändå några av godbitarna, finbilderna på några av de människor som jag gillar allra bäst:













Tänk om varje kväll vore en bal ♥

/HM

Dagens foton!

Riktigt härliga bilder blev det, jag hade ett helsike när jag skulle välja ut de åtta bästa. Fortfarande inte säker på att det blev helt bra, men får se sammanlagt 36 stycken, så kan byta. Några bilder var självklara medan andra var mer tveksamma...

Riktigt bra fotograf i alla fall. Glad var han, så mina leenden gick verkligen ändå upp till ögonen. Han placerade mig någonstans, jag log. Perfekt samarbete.







Tog även bilder i balklänningen, med håret helt uppsatt och fint. Lite nervöst är det att vi måste lyckas med håret två dagar i rad. Och sminket. Det bara måste gå! Längtar så till imorgon!

/HM

Photoshoot

Kul att både idag och imorgon kommer att gå åt till förberedelser inför balen. Eller ja, helt sant är väl inte det, idag ska jag ju faktiskt fotograferas! Annars hade jag väl inte behövt göra så mycket idag. Men nu ska håret och sminket fixas, naglarna målas, benen rakas, klänningarna strykas, alla grejer plockas fram och ihop. Det är så fint väder idag så det nog blir en utomhusfotografering. Det ska bli riktigt kul faktiskt, förhoppningsvis lyckas jag med att se lite fin ut dessutom..

Åh, skulle så vilja lägga mig i en solstol nu och bara känna hur härligt solen bränner. Problemet är att den bränner mig lite för mycket, och en knallröd tomat är det sista jag vill vara ikväll. Aja, får se om man vågar sig på en stund utomhus ändå!


En bild från Lund, där det också var härligt väder när jag var nere!

/HM


RSS 2.0