Galet trött..

..men går man och lägger sig då? Nej. Istället sitter man och fb-tjötar med en fin vän som är alldeles för många mil bort för att vara krambar. Hörde jag en tur till Dalarna?

Fast ikväll kanske jag ska nöja mig med en tur till sängen. Men det är helt galet hur mycket jag redan saknar Linköping och mina Oralspexare! En och en halv månad till utan dem, uhuu, jag vill inte! Så, antingen så är det jag som tar och utnyttjar mina lediga dagar till att flänga land och rike runt, eller så kommer alla som känner sig manade hit och kramas lite bara för att det är mysigt och för att ni saknar mig med. Deal på det senare?

(När man har jobbat tio timmar på en dag, sju timmar dagen innan och firat midsommar till sent dagen innan det, då ska man nog sova när klockan passerat tolv. Kan vara bra, har jag hört.)

MEN. Kajsa och jag (jag mest med glada tillrop och några finurliga idéer visserligen, i och med att jag inte har någon direktkontroll över själva hemsidan) har uppdaterat oralspex.se !! Känner att det är något som man bara MÅSTE se!


HannaM



Säg hej till kassören, typ.

Torr y vieja i Torrevieja

När det mest ansträngande man gjort under en veckas tid är att gå till stranden (visserligen i 30 grader, det ÄR faktiskt fruktansvärt ansträngande..) så kan man ha lite svårt att ta sig samman och börja göra nyttiga saker. Idag bär färden faktiskt hemhem över sommaren, så idag SKA jag se till att inte glömma något i packningen och gärna organisera rummet lite så att det inte är totalkaos i augusti när jag kommer hem. Kan ju vara gött med lite ordning liksom. Om jag bara låter bli att kolla ut genom fönstret kan det kanske bli av att jag fixar't. Det svenska vädret är ju för en gångs skull samarbetsvilligt och levererar sol så att min påbörjade solbränna (ja, den finns även om den inte riktigt syns), kan få växa.

Nåja, vi får se. Om jag lyckas ta mig samman kanske man kan få sola en stund idag också.. tror att det är behagligare att sola här än i Torrevieja. Jees, varmt vare! Men gött, en fin vecka med fina töser med massor av sol, sangria, fotboll (attans), terrashäng med världens havsutsikt. Att sitta på en sån terass i härlig kvällsvärme med ett glas vin och två fina vänner är lycka ♥


Jorå, man kan ha det sämre!

Hemhemma snart..

Men hej tjejen som inte är lite schleten eller. Kul kväll igår, blev dock sista Stad i ljus på ett tag nu, lite sorgligt allt. Vette tusan om jag vill lämna Linköping över sommaren! Åh andra sidan är mina fina vänner inte här då heller, får roadtrippa över hela Sverige och våldgästa dem när jag har några dagar ledigt. Bra plan tror jag allt.

Det här med beach 2012 är förresten rättså kört. Sitter för tillfället och tjockar mig med en påse ostbågar, en icapåse full med popcorn och en chokladkaka. Tur att man inte ska springa runt och blotta sig i bikini inom en alltför snar framtid. Eller..? Hörde jag sista-minuten? Börjar baskemig bli lite sugen tror jag, kanske..


Nåja, allt med att komma hem är inte dåligt. Sitta med fina vänner på uteservering i götet är bra, har jag hört ♥

RSS 2.0