Torsdagkväll

På något sätt har den här veckan gått det med. Imorgon är det fredag och då sticker jag ner till skåneland på kvällen. Lund, here I come! Först ska jag bara jobba en till dag på småbarnsavdelning. Det är ganska skönt faktiskt, och tacksamt. Många små själar som gärna gosar upp sig i knät. Bästa delen med jobbet! Sen att de blir ledsna oftare är en annan sak, men de är faktiskt oftast lättare att trösta, och konflikterna inte lika allvarliga. Eller ja, idag hade jag i och för sig en viljornas kamp med en ett och ett halvt-åring. Hon vann. Attans.

Idag kom första snön också. Stora flingor singlade ner och smälte i samma sekund som de nådde mark. Men det var fint ändå.



Snart ska jag iväg till Borås och filmkvälla med min favorit-Kalle. Hon har lovat mig skjuts till och från bussen, så jag ska nog överleva vinterkylan. Och så ska jag äntligen få se hennes lägenhet. Undrar om den kommer att väcka suget efter att lämna boet..?


Äntligen helg

Fredagkväll och jag är helt slut. Har jobbat nästan heltid denna vecka, också, så nu är jag tröööött. Barnskrik har en förmåga att tränga in under skinnet ibland, fy satan. Var nära till tårar idag. Ibland blir det bara för mycket..

Men annars trivs jag ju, när inte allt exploderar. Är bokad hela nästa vecka, på en ny avdelning. Spännande spännande..

Aja, som sagt, fredagkväll och jag är slut. Hade väl tänkt att vara en duktig tonåring och gå ut ikväll, men icke. Orkar bara inte. Har tänkt att gå ut imorgon, träffa gamla klassen. Eller ja, den (lilla?) del av den som kommer. Förhoppningsvis har jag hittat mer energi till imorgon. Har insett att jag nog saknar klassen litegranna. Där ser man!

Förra SP3D peppar för studenten!


Kanin kanin





Kanin i hatt. Det var vad jag var i lördags. Fin kanin, eller hur? Körde även biljard i denna utstyrsel, mot sockervadden där i bakgrunden. Vi vann varsinn enkelmatch, och så vann väl han när en till var med. Men jag tycker ändå att jag var grym.

Dessa bilder är fb-snodda, har inte orkat ladda upp mina egna än. Kommer säkert att bli ett stort höstalbum av det hela, där cirkusfestens bilder får ta plats, tillsammans med bland annat bilderna som kommer att tas i helgen. Stockholm med baby, mysweekend!

Drar direkt till bussen efter jobbet imorgon, så lär stensova halva vägen. Ja, i alla fall till Link där jag får sällskap ♥

See you at Sveavägen!

Tröttis

Jag är så himla trött. Kom i säng halv fyra igår, vaknade vid nio och var klarvaken. Jag är verkligen ingen nattmänniska, så att jag var vaken så länge är ganska imponerande. När jag kom hem hamnade jag dock i någon slags dvala, i brist på sömn och mat. Nu har jag återhämtat mig, men ska snart gå och lägga mig för sju imorgonbitti ska jag jobba.

Igår var ändå sjukt kul! Cirkustema, och många hade klätt ut sig - kul! Jag vann ett av priserna för bästa utklädnad, och det andra gick till en kille som var utklädd till sockervadd. Det var en väldigt rolig kväll, där jag träffade mängder av nya människor. Bra bra.

Orkar dock inte ladda upp några bilder idag. Nu ska jag nana. Bilder kommer väl imorgon.


The cirkus is coming to town

2:a oktober idag. Ska snart dra in till stan och leta reda på födelsedagspresenten till fröken Ellen, som firar sin 21-årsdag ikväll. Fest med cirkustema är det som gäller. Utklädnad obligatorisk! Underbart, säger jag (: älskar att klä ut mig och ikväll har jag en dräkt så fin, så fin som en.. ja, vad får ni faktiskt se imorgon. Eller ikväll om vi synes där. Vill inte spoila överraskningen. Och vem vill egentligen veta i förväg vad hemligheten bakom tricket är?

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ef/Cirkus_Merano_1.jpg


RSS 2.0