Trädgårn

Har varit en i stort sett trevlig helg, förutom att jag är lite trött efter jobbet idag. I fredags blev det i alla fall NRJ på Liseberg, och jag blev en nöjd tjej när jag fick smaska i mig sockervadd. Sedan promenerade vi från Liseberg till Vasa, och därifrån till Trädgårn. Kom dit precis vid tio så det blev ingen lång väntan. Har faktiskt inte varit ute på Trädgårn, bortsett från en konsert. Jag blev väldigt glatt överraskad! Visst är det lite dyrt, men de spelade så himla bra musik därute, så det var det värt! Jag tycker inte så värst mycket om house när jag är ute, nej, ge mig musik som man kan sjunga med i och dansa ordentligt till. Hade inget emot att skråla med till Håkan eller dansa runt baren i ett långt led, haha! Tack för en ordentlig utekväll tjejer ♥


Längtar!

Än så länge verkar den här timvikariegrejen fungera utmärkt. Denna vecka har jag/kommer jag att få ha jobbat alla dagar utom en. Bra grej!

Nästa vecka blir det dock bara jobb på måndagen, för sedan drar jag iväg till Linköping och min varma famn. Som jag saknar ihjäl mig efter. Egentligen vet jag att det finns jobbmöjligheter nästa vecka också, men om jag ska tänka så kommer jag aldrig iväg. Visst vill man prioritera jobbet, men hjärtat behöver få sitt också. Längtar till tisdag ♥




I wanna be somebody else

Är faktiskt lite sugen på att klä ut mig och gå på maskerad. På så sätt är det ju skönt att hösten närmar sig med stormsteg. Det känns inte så aktuellt med maskerad på sommaren, men på hösten behöver man glädjen i att få vara lite galen.. längtar!

Har lyckats ganska bra tidigare höstar tycker jag.. vad tycker ni?


För två år sedan var jag allt en riktig liten djävul, mohaha..


.. men året efter var jag en söt liten kanin.


Vem gillar inte ett smutsigt troll? Denna bild är från en teaterföreställning (:

Livsmotto

Har länge velat ha ett eget motto, något som känns helt rätt för mig. Och nu har det äntligen visat sig. Genom ett vykort från ett café i Falkenberg. Men hey, bryr mig inte varifrån det kommer, bara att det är bra. Så, är ni beredda? Here we go, mitt livsmotto:

Livet är för kort för att inte unna sig en lång fika.

Hur bra är inte det? :D

http://www.skurupsoderslatt.se/Bilder/0808%20122.jpg

Hrm..

Gillar starkt att jag har blivit ordentligt sjuk nu när jobbet är över. Kunde inte somna natten till tisdag, utan låg och vred mig till fyra i feberhallucinationer. Vid fyra klarnade jag tillräckligt för att gå upp och ta tempen. 39,24. Bra jobbat. I med en Ipren och krypa ner i mammas och pappas säng (ja, jag gör fortfarande det ibland, vill inte sova själv med feberhallucinationer). Sedan sov jag till tio, då jag fick en till tablett och tog farväl av syster som skulle till Dublin - avundsjuk! - och sedan fortsatte jag sova till ett.

De två senaste dagarna har tillbringats halvt utslagen på soffan. Går bara upp när jag behöver fylla på med snask eller vatten, eller uträtta andra behov. Mamma köpte hem så mycket snask igår att jag blev helt snurrig av att försöka komma ihåg allt. Och med tanke på att mat just nu inte känns överdrivet lockande, så har det lilla som jag pillat i mig de två senaste dygnen inte varit så värst.. hälsosamt. Aja, lite extra hull på magen, det gör inte så mycket, eller? Hrm..

Nej, ska försöka pigga på mig nu. Nog för att jag gillar att se på tv, men hela dagen? Även om de bra programmen faktiskt avlöser varandra (jag vet exakt vilken kanal jag ska byta till vilken tid för att se något bra hela dagen. Illa?), så blir man så himla uttråkad efter en stund. Imorgon ska jag göra något annat också. Bara febern kunde ge med sig lite! Tur att tabletterna håller den nere, men lagom kul när man inte tar en ny i tid och får ligga där och ha frossa...

Okej, nu har jag nog gnällt klart för idag. Over and out!

Trött men glad

Gick min sista schemalagda dag igår. Vaknade upp helt utslagen idag. Att jag alltid ska behöva bli såhär när jag slappnar av! Aja, det går nog över snart, den här förbaskade mattheten och småfebern.

Riktigt mysig dag igår i alla fall. Fick verkligen känna på hur omtyckt jag är på jobbet, av både personalen och de boende. Fick höra av en 93-årig dam att hon älskade mig (som tur var tycker jag otroligt bra om henne också, så jag kunde återgälda känslorna), och så fick jag en blomma ur några av personalen. Jag blev så rörd och ångrade att jag inte hade bakat något gott eller köpt en liten blomma. Men får väl ta igen det i höst, tror inte att någon har något emot att ringa mig om det krisar. Hoppas på att få återkomma snart.. skönt det är att trivas på jobbet!

Det är svårt att planera sina dagar nu när man inte vet om någon ringer klockan sju på morgonen och ber att man kommer och jobbar. Men det ska nog gå, jag är ju ändå inte så mycket för att vara uppe sent och ränna om nätterna. Man kommer nog in det. Tills vidare får jag nöja mig med att göra planer samma dag. Hoppas i alla fall på att jag ska kunna (och orka!) träffa mina töser i veckan, nu när vi alla är hemma samtidigt (:






Helg mitt i veckan

Befinner mig mitt i min helg. För mig är det lördag idag. Vilket ju nästan blir logiskt med tanke på att onsdag kallas lill-lördag. I vilket fall som helst så är jag ledig nu i två dagar, och dessa tänker jag utnyttja till fullo. Idag passar jag på att få lite nytta gjord, samtidigt som jag passar på att slöa så mycket som möjligt. Haha, ja, dessa två saker går att kombinera!

Imorgon ska jag in på göteborgs kulturkalas med Linda. Hade nästan glömt att det håller på nu, men ett litet besök ska allt hinnas med. Egentligen är jag väl lite sugen på att gå ikväll med, men tror inte att jag orkar det. Bäst att unna sig en hemmakväll tror jag.. (:

Skrev i alla fall in mig i vikariebanken i Borås idag, så får se nu om det blir lite jobb fortsättningsvis. Jag trivs bra på min avdelning och stannar gärna där i höst (och kanske vår) också. Får hålla tummarna för att någon blir sjuk! Eller ja, att de behöver mig rättare sagt (: Känns ju för hemskt att hoppas på att någon inte kan gå och jobba.. Men samtidigt så är det ju det som kan ge mig möjligheten att komma dit. Aja, vi får se vad som händer (:

Don't mess around with chocolate

Seg dag idag, har inga planer på att krypa ur pyjamasen förrän jag verkligen måste. Halv fyra måste jag åka till jobbet, då kanske det är bra att ha lite kläder på sig.. Aja, men tills dess så tänker jag bara mysa runt!

Igår blev en riktig myskväll med Linda, med först några cider på chez och sen en gigantisk kladdkaka (för min del, Linda körde nyttigt med Pasta Pesto) på Tintin. En kladdkaka är ALDRIG fel! Den här var dock något av en besvikelse - den låg på en botten av kokos. Hua, usch. Fick skrapa bort hela botten, men väl borta så blev det bättre. Tänk att man kan synda så och förstöra en kladdkaka. Ska du ha kokos med choklad så gör kärleksmums då!


Fick även ett samtal från chefen idag. "Jobba extra i helgen?" Hur säger man nej till det? Så lördagkväll blir det jobb igen, får välkomna min pojk hem från Grekland på söndag morgon istället. Vilket kanske är lika bra, har en känsla av att det inte är en pigg pojke som kommer hem på lördag. Solsemester kan verkligen ta musten ur en! (:

Åh vad jag längtar efter utlandssemester nu..


Konjak

Har börjat längta till hösten, hur knasigt är inte det? Särskilt som min höst är helt oplanerad. Lite jobbigt blir det om jag inte får jobba något. Från den 16 augusti är mitt schema tomt..

Men hösten bjuder i alla fall på en liten uppgradering av garderoben! Har insett att mina väskor och skor är enbart svarta, och nu längtar jag efter snygga bruna sådana. Har mina ögon på en väska och skor från H&M, konjaksfärgade och ack så fina. Ska hoppas att jag får tag på dem!


Här har vi skorna, väskan verkar inte finnas på hemsidan. Aja, bara den anländer till mig snart så är jag nöjd.

RSS 2.0