2,5 år

Idag är det första advent. Det är också den 28 november, vilket innebär att min älsk och jag har varit tillsammans i två och ett halvt år. Hur bra är inte det? Och hur sjukt? Att man kan hitta någon som man inte bara står ut med så länge, utan älskar över allt annat. Som man inte vill vara utan, någonsin!

Johan, jag älskar dig!


2,5 år gammal bild på oss ♥

Estocolmo

Godmorgon alla pigga och glada! Lust att dela med er av lite energi? Det är nämligen något som jag saknar.

Har varit uppe sedan halv åtta, tiden jag går upp varje dag då jag är obokad, så nu sitter jag här och kikar på telefonen och väntar på att den ska ringa. Paps är hemma idag, så om någon ringer får jag ta bilen till jobbet. Lyx (:

Ikväll bär det av till estocolmo. Med min finaste Linda ♥. I helgen väntar en massa trevligheter, massvis med shopping, utgång, afternoon tea.. you name it. Det kommer att blir riktigt bra det här!


Linda och jag på Karisma i vintras!

Ny upplevelse..

Svartsoppa smakar som pepparkakskryddad blodpudding, fast flytande och med en underton av.. syrligt. Inte en ny favorit. Jag smakade lite och kände att om jag äter mer får jag inte behålla det... Gås däremot, det var faktiskt gott! Som kyckling typ. Och jag gillar kyckling. Så igår, på gåsamiddagen, blev trevligt.

Idag gick jag och Johan runt på stan och kikade. Han hittade ett par skor och ett par jeans, och jag... ja, jag blev dissad av en tant på H&M. Kände mig verkligen som en dum liten tös som var fräck nog att fråga om den snygga klänningen som jag sett på deras hemsida fanns ute i butik än. Hur skulle hon kunna veta det liksom? Nej, ingen bra attityd där, men hittade en annan H&M-butik, där en trevlig tjej besvarade min fråga på ett trevligt sätt - nej, klänningen är inte ute än. Synd, I want it. Och jag gillar inte att shoppa online. Så antingen får jag vänta lite till eller så får det vara.



Men usch, saknar min pojk alla redan! Tycker att det kan bli jul snart så att han är hemma lite längre! Baby, come home ♥

Gåsamiddag

Sitter vid ett köksbord i Partille och lyssnar på de ljuvliga toner som strömmar ut från duschen. Min pojk ska alltid sjunga/skråla när han duschar, något som kan driva den mest tålmodiga vansinnig (:

Ikväll ska jag få vara med om något nytt, för min del i alla fall - gåsamiddag! Lite orolig är jag för förrätten, svartsoppa är det.. flytande blod vet jag inte om jag får ner. Men ska bli lite kul att smaka på gås, det har jag aldrig gjort. Och i värsta fall så är det äpplekaka med vaniljsås till efterrätt - mums! Ser fram emot en trevlig kväll!


Pajade planer

Jag har en ganska förbaskat dålig dag idag. Skulle ha gjort en sak men den blev inte av, så nu måste jag vänta och noja ännu mer. Jag känner mig ensam och tjock och ful och vill bara krypa ner under täcket och proppa i mig massor av ostbågar. Så att jag blir ännu tjockare och fulare. Vore jätteskönt att få lite pepp nu. Som tur är ska jag fika med min fina Linda imorrn, vilket jag SKA orka, och till helgen kommer baby hem. Så jag har lite att se fram emot.



Dessutom är det inte lika mörkt ute längre. Det ligger massvis av snö därute som lyser upp, och det är fint. Och så ser jag på reprisen av EMA från Madrid i år. Så allt är inte dåligt.

Fin tjej, trött tjej

Måndag, och jag mår väl inte riktigt som man borde. Trött och varm och sådär jobbigt orolig över något odefinierbart. Idag har jag förblivit obokad, vilket är rätt skönt för jag behöver vara ledig lite. Behöver göra ingenting och sova. Fast ja, idag blev det ju till att gå upp tidigt ändå, då hela familjen varit iväg och firat en idag bliven femtioåring med tårta, blommor och champagne, även om den senare inte öppnades nu på morgonen.

Jag tycker i alla fall att jag har förtjänat en middagslur. En lång sådan. Lyckades inte somna inatt heller, då vi var ute och snurrade i lördagsnatt. Så jag ligger på minus på sovfronten. Så är, som sagt, trött. Men först ska jag nog äta lunch. Det finns tjocka revben kvar från söndagsmiddagen. Bra grej!


Såhär fin var jag i lördags. Ny profilbild på fb, behövdes då den förra var från studenten..

Update

Klockan fem på eftermiddagen var det kolmörkt. Sommartider hej hej nej nej! Nu är det istället hej mitt vinterland som gäller. Eller åtminstone tiden när mörker och kyla ligger kring vårt hus. I vilket fall som helst så är mörkret deprimerande och kylan för hård. Dags att krypa ner under filten och se på romantisk komedi tills det är ljust igen?

Inser att jag inte orkat skriva av mig här på ett bra tag. Har hunnit med att göra lite förutom att jobba åtta timmar varje dag. Förra helgen begav jag mig ner åt skåne, söderut. För där fanns eld, där fanns krut.. och ja, min syster också såklart. Vi var på en korridorsfest utöver det vanliga (eller ja, det var ju min första riktiga så vet ju inte vad det "vanliga" är) - det var galet mycket folk! Dansade fram till klockan slog tre och polisen kom och stängde ner festen. Men var ändå ganska nöjd då. Bra helg. Bra syster. Bra syster som kommer hem i helgen!

Helgen som precis passerade spenderades i Linköping med min babylove, oh babylove. Det var mysigt! Även om jag fick vara med om en spelkväll långt ifrån vad jag är van vid.. om vi säger såhär: jag är en frågespelsmänniska, ingen taktisk spelare. Nåja.. älsk kommer hem nästa helg, och då ska jag få vara med om ett evenemang som jag aldrig upplevt förut.. men mer om det när det närmar sig.

Nu fortsätter den här onsdagskvällen med mer tv. Grey's it is. Kanske att man kan hinna/orka göra nytta också? Vi får se.. imorgon blir det mer jobb i alla fall.

Natti!

RSS 2.0