I still got it!

Fortfarande helt insnöad i jobbet, men jag trivs väldigt bra med både de gamla och de andra anställda så resten av sommaren ska förhoppningsvis gå galant. Förra veckan hade jag dock min sköna vecka - bara två dagars jobb! Det vackra vädret höll i sig, så jag följde med pojkvännens familj ut till havs och seglade för första gången i mitt liv! Sjösjuk blev jag, men det gick över snabbt när masten föll. Hrm, ja, ni läste rätt. Som tur var blev ingen skadad och de seglarkunniga kunde få in båten i hamnen på Vrångö med hjälp av motorn. Lite dramatiskt blev det allt där, men resten av resan bjöd bara på sol och mys, så får väl vara nöjd ändå (: dröjer nog dock ett tag innan ni ser mig i en segelbåt igen!

http://www.bizzbook.com/hamnen/bilder/sol/segelbat.jpg

Håller på så smått att börja lära mig att utnyttja eftermiddagarna efter att jag har jobbat. Är nästan alltid slut då, men min att-göra-när-jag-har-tid-lista är lite väl lång, så jag har börjat beta av punkterna. Igår tog jag ett steg mot att bestämma vad jag ska göra i höst och tackade ja till tre kurser; en kvällskurs i franska, en kurs om latin och en om språkvetenskap. Får se senare om jag faktiskt ska läsa någon av dem, men jag håller mina möjligheter öppna i alla fall. Sedan bestämde jag även att det inte blir någon utlandsresa i höst, i alla fall inte själv. En myssemester tackar man ju aldrig nej till, förstås...

Idag fick jag sorterat alla viktiga papper. De hamnade i olika pärmar under så spännande flikar såsom handelsbanken, telia, garantier och bruksanvisningar. Fascinerande va? Men ack så skönt att ha det gjort, jag har dragit mig så. Och ur allt tråkigt kommer det ju något bra, eller hur? Jag hittade ett papper från då jag gjorde provet i Cambridge Certificate in Advanced English, där det stod att resultaten redan är publicerade på internet. Gah. Nu var vi alltså tillbaka på gymnasiet en stund, med det sista resultatet på prov därifrån. Och vet ni vad? Jag fick ett A. Bästa betyget. Och jag blev minst lika glad som jag alltid blir. Och jag blev stolt. Jag tog mig ur gymnasiet med flaggan i topp!


Minisemester

Just nu känner jag mig lättad. En vecka där jag endast arbetar två dagar (om jag får som jag vill) väntar, ganska skönt efter att ha jobbat 100 % i tre veckor nu. Det här blir min minisemester, så vädret får allt ta och gaska upp sig lite och stråla på ordentligt.

Försöker ändå leva lite mellan arbetspassen också. Trots att jag jobbade sex dagar veckan som gick så har jag hunnit med en del annat ändå. Älskling och jag har äntligen lyckats fira vår två-årsdag med middag och mys (två månader försent, men bättre sent än aldrig). Dessutom har vi varit inne i stan och shoppat, jag fick med mig den blommiga klänningen på bilden nedan hem. Love it! Gina tricot kan fortfarande slå till ibland. Efter shopping blev det bio, tecknat eftersom det är det enda som vi kan enas om, den nya Shrek-filmen. Mysig var den, och med tanke på att vi såg den i 3D så blev den väldigt levande. Sevärd, helt klart.

Gårdagen bjöd på mera mys, med mina tjejer. Linda, Jessica och jag satt på Chez Amis och smuttade cider/vin och bara tjötade. Man behöver sådana kvällar ibland. Så bra grej. Och imorgon ska jag ge mig själv en sovmorgon. Lika bra, om inte aningen bättre, grej. Längtar så efter att sova ut nu!


Jessica och jag på chez (:

/HM

Leopard

Mitt inne i ett virrvarr av jobb, men idag blev en ledig dag. Syster, mams och jag drog till Borås för att testa Nellys outlet. Det fanns en del snygga grejer, men dålig passform var det på det mesta. Fick bara med mig en leopardmönstrad t-shirt hem. 74 kronor var ganska okej att lägga på det tycker jag. Får se om det blir några fler resor dit, så upphetsande var inte butiken. Aja, nu har jag handlat något från Nelly!

Vad jag egentligen vill ha är en blommig klänning. Något sött att springa runt i under en varm sommarnatt. Det måste ju finnas någonstans.

/HM

Working nine to five (actually seven to four..)

Oj vad bloggen inte har varit min första prioritet det senaste. När man är mitt i en sexdagarsvecka är sömn och mat i stort sett det enda som är intressant. Men imorgon, då har jag min lediga dag så idag unnar jag mig att stanna upp lite senare. Sen blir det jobb hela helgen också. Men som sagt, för tillfället har jag en ledig stund.

Morgondagen bjuder på sol, och antagligen en familjetripp till en sjö. Sola, bada och äta gott, mumma! Börjar sent på lördag så har egentligen fredagkväll att hitta på något också. Ska se efter en god natts sömn nu om jag orkar ta tillvara på min lediga tid. Eller om det bara blir däcka i soffan som gäller (:

Sänder en tanke och massa saknad till min pojk som befinner sig någonstans i Polen på en cykel. Frivilligt. Vill man ha cykelsemester så får man, bara jag slipper. Men nu får den allt vara över snart så att jag får hem min gos hit och slipper sova själv. Hua. Ogillar't.

Natti.

RSS 2.0