Grillat!

Mumma, ikväll blir det grillat - majskolvar och en go köttbit! Ganska okej lördag mitt i en arbetsvecka som aldrig verkar ta slut.. (vad var det gud sa om att arbeta på söndagar?). Senare åker jag och myser med min älskling, en stund i alla fall. Ja, så mycket vi nu hinner med den här veckan då våra scheman ligger helt fel! Men lite tid får man få över ändå ♥

/HM

Jobba, jobba, jobba..

Hoppsan. Det känns som om jag håller på att glömma bort att lufta mina känslor här. Det kan visserligen bero på den för tillfället dominerande känslan; trötthet. Den infinner sig allt oftare, särskilt i samband med för mycket jobb. Jag orkar knappt vara social, jag säger nej till dem som jag gjort planer med och orkar inte ta tag i att göra nya planer med dem som jag också vill träffa. Sorgligt? En aning.

Men ja, idag blir det jobb igen, liksom hela helgen som kommer. Ikväll ska två små semestervikarier få handskas med hela vår avdelning ensamma. Om någon ens blir dålig ikväll, då vet jag inte vad jag gör.. kryper under ett bord och håller för öronen låter väldigt lockande!

Mindre än en vecka kvar till Emmaboda. Jag skulle ljuga om jag påstod att jag längtade. Det är det här med tröttheten; kommer jag verkligen orka konstant festande i fyra dagar? Och vill jag verkligen verkligen åka ifrån min Johan så länge när han åker ifrån mig så snart? Hua....


Bara för att vi är snyggast.

/HM


Trött

En dag kvar innan helg. Det känns ganska bra faktiskt. Sen att jag inte har några planer alls, det får la lösa sig!

Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag har gjort den här veckan. En myskväll med min babe, men vad annars mer än jobb? Dagarna bara flyter ihop just nu, och jag är så  t r ö t t! Jag vet inte varför, men det känns som om jag har tusen saker som jag vill göra, men som jag inte har tid till! Så istället.. så gör jag ingenting.

Men snart ska jag faktiskt se på film med Karin, Ellen och Lollo. Och äta jordnötsringar..

Puss!

/HM

50-årsfesten

Igår var då den stora dagen, då lilla pappa passerade 50-strecket. Vi hade festen här hemma, så det var bara till att springa runt och serva alla - men som tur var hann man slappa en del också! Sen så hann jag umgås lite med farfar och resten av släkten också, det blir ju inte så ofta.. och jag gillar min farfar. Han är lite blyg och tystlåten, precis som jag och Lollo, så vi kommunicerar mest genom att le en massa mot varandra. Så söt är han!

Pappa fick en massa fina presenter, och en del av hans kör var här så det blev sång nästan hela kvällen. Mysigt var det! Däremot var det svårt att ta sig ur sängen imorse och gå till jobbet.. trött som bara den och en varm gosunge under täcket.. näe, det var nära att jag struntade i jobbet idag! Men, så kan man ju inte göra dessvärre...

/HM

Veckan tar aldrig slut..

Idag har minsann varit en lång dag. Det har varit en lång vecka överhuvudtaget! Jobbat har jag gjort, nästan varje dag, och jag har även fått ta extratider. Sen så blev det strul med min tid idag, jag hade ingen aning om att den kunde ändras utan att någon sa till! Aja, det löste sig, men det var påfrestande..

I torsdags blev det i alla fall en sväng in till Borås, för att se på Melody Club. Jag gillar gratiskonserter! Synd bara att "vem som helst" kan gå dit, publiken blir inte särskilt bra även om bandet är grymt..


Ikväll har mina kära släktingar från Sthlm kommit ner på middag. Imorgon blir det ju stort 50-årskalas, men det är mysigt att umgås med släkten lite mer än bara så. Det blir ju inte så ofta. Särskilt kul är det att träffa farfar - jag har världens sötaste farfar!

/HM

Min egen Michael!

Ja, vet ni vad jag kom på när jag satt och såg en konsert med Michael Jackson nyss på tv4? Han hade på sig en grej på handen, och jaa.. vet ni vad? Den där grejen påminde mig om min Michael Jackson-barbie! Han har varit undanstoppad i en låda i flera år, men nu åkte han fram! Om man trycker på en knapp på magen spelas hela "Black or White"! Jag älskar min lilla docka, minsann!





Sen så måste jag erkänna att tårarna bara rann i slutet av minnesgudstjänsten.. särskilt när Michaels egen lilla docka, hans ursöta dotter, talade. Hon bröt samman och sa att allt hon ville säga vad att Michael var en underbar pappa, och att hon älskade honom. Hon grät. Jag grät. Det är så lätt att glömma att det är äkta sorg och saknad som hon känner här. En liten flicka som precis förlorat sin pappa. Det kan aldrig vara lätt.

/HM

Hejdå Michael

Jag sitter just nu och ser på minneshögtiden för Michael Jackson, som tv4 sänder idag. Han var en omdiskuterad man, under långa perioder blev han smutskastad, hatad, för något som vi inte vet var sant. Och om det inte var det, så har vi förstört många år av en mans liv i onödan.

En kvinna, Shiela Jackson, som talar nu säger precis att man är oskyldig till förklarad skyldig. Så sant.

Men nu i döden har han nog äntligen fått upprättelse. Alla här talar om honom med kärlek och saknad. Respekt. Om hur stor han var, vilket stort hjärta han hade. Det är fint att se. Det enda som är synd är att all den här kärleken kom nu efter hans bortgång. Jag undrar om han visste hur älskad han var?

För mig kommer han nog alltid vara en av de största, om inte den störste. Hans musik, hans genombrott, hans givmildhet och hans kärlek till hela världen. Jag kan inte veta vad som var rykten eller inte, och jag bryr mig inte. När jag ser eller hör hans låtar, då vet jag. Det kommer aldrig, och har aldrig funnits, någon som Michael Jackson. Han var sin egen. Och det respekterar jag.


Heal the world.

/HM

Uppdatering

En av killarna följde mammas råd och valde bort tjejen som han älskade. Det förhållandet höll inte. En följde sitt hjärta och verkade bli lycklig. Tjejen han valde bort blev bästis med hans mamma. Den tredje killen valde kärleken över sin mamma. Starkt gjort, särskilt som han hade monstermamman.

Så. Nu vet ni hur det gick i Momma's Boys. Inte för att jag tror att ni bryr er. Men ändå.

/HM

Momma's Boys

Mår lite bättre idag än igår, men är fortfarande trött. Sen blev ju inte saken bättre av att jag fick jobba över två timmar, men heey - jag ska inte klaga, pengar är pengar.

Jag kollar förresten på ett ganska konstigt men spännande tv-program - Momma's boys. Ja, ni hörde rätt, det handlar om ett gäng pojkar som styrs av sina mammor, och dessa pojkar ska hitta en tjej som mamma ska godkänna. Självklart kommer detta inte hända, med dessa galna mammors krav! Herregud! En av mammorna har till och med gått så långt att hon tänker låta sonen välja mellan henne och tjejen som han har fallit för! Och intrigerna tätnar när en mammas favorittjej erkänner att hon har poserat för nakenbilder! Så fruktansvärt. Nåja. Det är sista avsnittet idag. Jag hejjar på tjejerna. Så kom igen pojkar, väx upp och gå emot mamsen!

Tack gudskelov att den mannen som jag fallit för inte har en sådan mamma!

/HM

Header

Hoppsan. Jag gjorde mig visst en header. Jag veet att det blev lite stor, men jag tror ändå att jag är ganska nöjd. Nåja, lite nöjd i alla fall. Den är ju faktiskt full med bilder på mig, och min babe, och jag tror att jag ska behålla den ett tag.. (för jag var riktigt dålig på att göra en faktiskt så det blir lite omständigt att göra en ny just nu).

Nåja. Vad tycker ni?

/HM

Utmattad

Guud vad jag är trött! Jag vet inte vad det är med mig, men jag hoppas att jag inte är på väg att bli sjuk.. jag orkar bara inte bli det nu!

Utgången igår blev väl i alla fall ganska lyckad, om än något dramatisk. Jag har aldrig sett ett slagsmål förut, det kändes verkligen overkligt, och läskigt! Men jag tyckte trots detta att kvällen blev helt okej, jag umgicks ju trots allt med en del härliga människor. Förhoppningsvis blir det fler sådana kvällar framöver!

Korta arbetsdagar den här veckan, kanske några myskvällar på det. Och sen en 50-årsfest som avslutning. Det blir nog bra.

/HM

Ännu en solig dag!

Vet ni vad? Nu har det varit sol och värme så länge att till och med jag börjar få lite färg. Det gillar vi! Sen att om man jämför med någon annan, så är jag kanske blek, men det tycker jag att vi struntar i. Jag är brun. Punkt.


Ikväll blir det lite grill- och myskväll med familjen och pojken min. Och imorrnkväll blir det utgång för första gången på en halv evighet. Det ser vi fram emot!

/HM

Stressad..

Det här kommer inte bli det lugnaste sommarlovet någonsin. Gud vad jag är stressad! Jobb och körning och teori och vara social om vartannat... gah, jag får lite smått panik. Men ja, det är väl bra om jag lyckas ta mig samman. Och sen känner jag att den sociala biten hamnar lite på efterkälken.. hm, när ska jag få tid med det? Uhu, vad tragisk jag låter! Och förvirrad. Och stressad. Blä.

/HM


RSS 2.0