Naket!

Herregud! Jag sitter och ser på ett program på femman, Trinny och Susannah : Den nakna sanningen. De brukar förändra folks stil, men nu ska de förändra ett helt land. Eller ja, de ska skapa två 40 meter långa statyer - byggda av nakna människor! Så just nu raggar de upp folk över hela Storbritannien som kan tänka sig att ställa upp och klä av sig för konstens skull.

Det här programmet är ganska spännande. De stöter på så himla många udda och fantastiska människor! Många är riktigt trygga i sina kroppar, och det gör dem imponerande. Tjejerna undersöker även hur folk ser på sina kroppar och på varandra. Det är konstigt hur många som har fel uppfattning om hur de uppfattas av andra - en kvinna satte en etta på sig själv, och hon var till  och med söt!

Det är konstigt det här med nakenhet. Så svårt att vara bekväm i det, men ändå är det något så otroligt naturligt! Varför kan vi inte bara vara bekväma i den kropp vi har? Tänk vad mycket snyggare alla skulle bli!

/HM

Kommentarer
Postat av: Jimmie & Kingeling

Men OMG! ett tv-program är ju knappast det intresantaste som hänt idag! du har ju träffat en jäääääätte känd och snygg bloggare på tåget! ;) Du vet, den dära superheta!



;)

2009-09-02 @ 21:24:02
URL: http://kingeling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0